Szektormenedzsment (VAM)

Speciális értékesítési osztályunk hosszú évek óta nyújt segítséget Önöknek, üzleti végügyfeleinknek a legjobb és leginkább energiahatékony világítási megoldások kiválasztásában.

Ezen idő alatt a technológiák, a világításpiac és a világítási rendszerekkel kapcsolatos elvárások többször is radikális változásokon estek át. Ahogy haladunk előre, mindezeket tovább fogják alakítani a technológiai fejlődés legújabb lépései.

A LEDVANCE számos új módon segítheti Önt, miközben megtartja bevált üzleti gyakorlatát, így például az OSRAM márkanevet minden hagyományos és LED-fényforrás esetében. És ágazati Key Account Managers csapata is a rendelkezésére áll, akik a lehető legtöbbet tudják saját ágazatukról.


Minden szektorban – az Ön globális partnere

A LEDVANCE ágazati értékesítési szervezetei Észak-Amerikában és Európában találhatók. Az ágazat értékesítési szerkezetének kiépítése Közép- és Dél-Amerikában jelenleg is tart. Emellett minden más ország és kontinens esetében alkalmazható megoldásokat is kifejlesztettünk.

Ahhoz, hogy ugyanazt a magas színvonalú támogatást nyújthassuk egész Európában, továbbá a megfelelő stratégiákat és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani, egy International Key Account Manager (IKAM) neveztünk ki mind a négy ágazatunk – ÜZLETTÉR, VENDÉGLÁTÓIPAR, IPAR, LÉTESÍTMÉNYKEZELÉS – élére.


„Engedje meg, hogy ágazati vezetőink tájékoztassák és inspirálják Önt. Képesek megmutatni Önnek, hogy tudja csökkenteni világítási rendszerének költségeit és javítani a világítás minőségét. Keresse és használja szakértelmünket. Szívesen maradunk a jövőben is az Önnel együtt dolgozó, erőteljes világítástechnikai partnere!”

Ingo Glowacz – Head of Vertical Application Management Europe


VAM-SZOLGÁLTATÁSOK

  • Egyéni világítás-optimalizációs koncepció fejlesztése az Ön vállalata számára
  • Helyszíni látogatás az Ön telephelyén és világítástechnikai konzultációs szolgáltatások biztosítása
  • Ügyfélspecifikus marketingintézkedések
  • Energia-felülvizsgálat az Ön telephelyén a fontos világítási pontok részletes elemzésével, optimalizálási ajánlások kidolgozása és minden megtakarítási lehetőség felmérése (energia, csereköltség, anyagok és megtérülési időszak)
  • A LEDVANCE partnerhálózatának segítsége, amely teljes körű szolgáltatást nyújt Önnek (tervezés – beszerelés – üzembe helyezés – karbantartás – egyedi megoldások)
  • Segítség a megfelelő forgalmazási partner megtalálásában
  • Műszaki tanácsadási támogatás/segítség a világítás műszaki paramétereinek előkészítésében/szabványok

Contact:

Jean-Marc Vogel

Head of Project Sales and Verticals EU

Tel.: +33 (388) 49-7401

E-mail: vam@ledvance.com