Létesítménykezelés/iroda

A LEDVANCE Németországban piacvezető ebben a fontos ágazatban. Kiemelt ügyfeleink között megtalálható az iparág első 20 hazai és nemzetközi vállalata. Partnereinkkel évtizedek óta szoros együttműködésben dolgozunk, és közösen számos sikert értünk el.

Ezt a fontos pozíciónkat erősítik a gyorsan növekvő épületfelújítási igények és a számos új építkezés. A fenntartható építkezés és a zöld épületek állnak a középpontban. Ebből a szempontból a világítás fontos szerepet játszik és kiemelkedő jelentőségű az energiahatékony és okosvilágítási rendszerek szempontjából.


A megfelelő fények a megfelelő helyen és időben – egyéni, személyre szabott és professzionális

Az innovatív világítási megoldások kellemes hangulatot teremtenek, amelyben az ügyfelek és az alkalmazottak otthon érzik magukat. A fény segítheti a teljesítménynövekedést. A LEDVANCE-nél egyedi világítási megoldásokat kínálunk, hozzáadott értéket teremtve az élvonalbeli technológiák alkalmazásával, az optimális világítási megoldásokkal és a további energiamegtakarításokkal. Termékeink minden előírt DIN- és VDE-szabványnak megfelelnek, és kiterjedt garanciáinknak köszönhetően fokozott biztonságot nyújtanak.

Az a tudás, amelynek révén a LEDVANCE vezető szerepet játszik a világítási piacon, ideális alapot ad Önnek a professzionális és tökéletes egyéni ügyféltámogatás igénybevételéhez. Ennek homlokterében az Ön elvárásai és az ügyfelei igényei állnak, együtt pedig optimális és gazdaságos világítástechnikai megoldást tudunk nyújtani minden alkalmazási területre. A mi elsődleges célunk, hogy hatékonyabbá tegyük ügyfelei energiafelhasználását az ipar, az irodák, a sportlétesítmények, repülőterek, valamint a köz- és magánépületek területén azáltal, hogy energiát takarítunk meg és csökkentjük a működési költségeiket.


„A partnereinkkel együtt számos parkolót optimalizáltunk azáltal, hogy olyan világítási megoldásokat szereltünk fel, amelyek nemcsak az energia- és karbantartási költségeket csökkentették, de egyúttal növelték a biztonságot is.”

Siegfried Wagner (okleveles közgazdász) – létesítményfelügyeletért felelős ágazati felhasználási vezető (DACH) és értékesítési igazgató (VAM DACH)


A rövid megtérülési időszaknak köszönhetően a világítástechnika területe különösen alkalmas a fontos energiatakarékossági célok támogatására. A jövőben a világítás jelentősége még nagyobbá válik a folyamatosan emelkedő energiaköltségek, valamint a szigorodó szabályozás és törvények tükrében (ideértve olyan európai irányelveket, mint például a gyártók számára kiadott ErP-irányelv, az EPBD és a tervezőknek szóló német energiamegtakarítási törvény). Ma a világítási költségek átlagosan az energiaköltségek 30 százalékát teszik ki.

Az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy fenntartsuk a világítás jelenlegi minőségi szintjét. Mi következetes tanácsokat adunk Önnek és ügyfeleinek minden épületrésszel kapcsolatban, a kültéri objektumokat is beleértve (kültéri útvonaljelző világítási rendszerek, parkológarázsok, utcák, előterek, irodák, lépcsőházak, pihenőszobák, konferenciatermek stb.). A lista tovább is folytatódik: a különböző ágazati hangsúlyok és az építészeti tervezés számos eltérő specifikus igényt támaszt a modern, funkcionális és gazdaságos világítással szemben.

Számos referenciával rendelkezünk a létesítmény-felügyelet területén a világítás-optimalizáció és az energiamegtakarítással kapcsolatban. Ezek között megtalálható például az autóparkolók és mélygarázsok sikeres átalakítása hosszú távú partnereink részére.


Kapcsolat:

Siegfried Wagner

Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH

Tel.: +49 160 96936643

E-mail: facilitymanagement@ledvance.com