Üzletterek

A fenntarthatóság vezető téma a mi szakmánkban.

Napi üzleti tevékenységünk során a lehető leghatékonyabban kell a környezetre vonatkozó felelősségünkkel kapcsolatban eljárnunk és az erőforrásokat a lehető leghatékonyabban felhasználnunk. Az energiafogyasztás optimalizálása elsőbbséget élvez a kiskereskedelem számára nyújtott világítástechnikai megoldásaink területén.

Függetlenül attól, hogy ki az érintett partner – élelmiszerdiszkontok, butikok, bútorüzletek, barkácsboltok vagy kertészeti áruházak – gyakorlatilag nincs még egy terület, ahol ilyen könnyen lehet csökkenteni a világítással elhasznált energia mennyiségét. A környezetbarát LED-alternatívákra való átállásnak pozitív hatása lesz az energiafogyasztásra és a széndioxid-kibocsátásra.

A világítás optimalizálása már a német energiatakarékossági törvény 2016-os szigorítása óta kiemelt prioritás, ami az elsődleges energiaszükségleteket és a kapcsolódó energiateljesítmény-tanúsítványok közzétételét érintette 250 négyzetméteres vagy annál nagyobb eladóterek esetében.


Fény, amely érzelmeket vált ki – professzionális világítási eszközök az Ön termékei számára

A világítás mértéke változhat az eladó- és bemutatóterek különböző részein. A megfelelő világítási minőség eléréséhez közvetlen és közvetett eszközök szisztematikus használata szükséges.

A fény és árnyék váltakozásai stimulálóan és sokszínűen hatnak. A szpotlámpák és az árnyékok megtervezett hatása tovább növeli a vonzerőt. Kiemelik a termékek formáját és erősítik a róluk alkotott benyomást.

A LEDVANCE segítségével a termékei mindig a legjobb megvilágításba vannak helyezve. Színhű általános megvilágítással, ragyogó kiemelésekkel vagy hatékony világításvezérléssel.


„A fény segítségével megtervezhetők a termek és egyedülálló vásárlási élményt lehet létrehozni olyan atmoszférával, ami stimulálja a vevők érzékeit.”

André Schweinberg, okleveles vállalati gazdálkodási szakember (műszaki egyetem) – Üzletterekért felelős ágazati felhasználási vezető, EU


Ragyogó világítás, egyedülálló technológia: az új OSRAM SubstiTUBE®. LED-fénycsövek.

A SubstiTUBE tökéletes alternatívája a hagyományos T8-as és T5-ös fénycsöveknek. A LEDVANCE mindemellett az innovatív OSRAM LED-fénycsövek variációit is nyújtja ECG-üzemű világítótestekhez. A CCG-világítótestekhez tervezett modelleket szintén tovább optimalizáltuk. Kiterjedt termékcsaládjuk és egyszerű, biztonságos beszerelhetőségük nem igényel újravezetékezést, ezért az OSRAM SubstiTUBE segítségével megoldható a teljes fényszalagrendszerek átalakítása egységes LED-technológiára.


Az új LEDVANCE OSRAM LED-világítótestekből álló portfólió emellett támogatja az energiatakarékosságot és az eladásokat elősegítő világítási megoldásokat.

Minden igényre és minden üzlettéri felhasználásra megvan a tökéletes megoldásunk. Hatékony, rugalmas és egyedi. Az Ön sikeréért.


Kapcsolat

André Schweinsberg
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel.: +49 170 8578413

Torsten Hegener
Key Account Manager Shop D/A/CH
Tel.: +49 160 7423618

E-mail: shoplighting@ledvance.com