Az Önök vendégeinek magas elvárásai vannak – az elvárások, amelyekkel a szálloda- és étterem-üzemeltetők szembesülnek, évről évre magasabb szintűek, ahogy az emberek egyre gyakrabban utaznak. A cél, hogy kitűnjön versenytársai közül, egyedülálló eladási ajánlatot tudjon nyújtani, megfeleljen az új előírásoknak és mindezek mellé a lehető legegyedibb is legyen.
Ezek a célok gyakran feltételeznek növekvő működési költségeket és új befektetéseket, amelyek révén a vállalatok gyorsan reagálhatnak optimalizált energiafelhasználással.
Költségcsökkentést az energia- és csereköltségek csökkentésével
Első lépésként csökkentheti hosszú távú energia- és csereköltségeit egy hatékonyabb világításrendszerre való áttéréssel.
Megoldások egyetlen forrásból
Kiterjedt termékcsaládok és speciális megoldások a világításátalakítási projektek helyszínspecifikus tervezésével. Minden területre a megfelelő fényeket nyújtjuk Önnek, úgy tervezve, hogy azok megfeleljenek vendégei és alkalmazottai igényeinek és elvárásainak.
Kitűnő minőségű termékek – a legjobb típusú világítás
A világításrendszer megfelelő tervezése határozottan megnöveli vendégeinek kényelem- és otthonosságérzetét.
Például a bárok és éttermek területein a megfelelő világítási megoldás hosszabb maradásra késztetheti a vendégeket, érezhető növekedést hozva az eladásokban.
Mutassa meg, amit elért
A szálloda- és vendéglátóipar számára kifejlesztettük saját környezetvilágítási tanúsítványunkat, amely a világítás egyetlen nemzetközi mércéje és minősítési programja. A díjat a LEDVANCE normáinak elérésére alapozva ítéljük meg, amelyek teljesítése mérhető mutatószámok – energia, szén-dioxid, hulladék stb. – alapján történik.
A szálloda- és étterem-világítás tapasztalt szakértőiként nagyon komolyan vesszük a munkánkat, és lelkesen állunk az Ön oldalára ebben a változó piaci környezetben. Használja ki több mint 100 éves tapasztalatunkat.
Kezdjük el együtt fejleszteni a fényeket!
„A vendéglátóipar egyre nagyobb és nagyobb igényeket támaszt – folyamatosan egyre több célnak kell megfelelnie és több mindent kell elvégeznie, miközben meg kell tartania egyediségét és egyedülállóságát a vendégeiért.”
Julia Morosow – vendéglátóiparért felelős ágazati felhasználási vezető, EU