A LEDVANCE a német ZVEH központi szövetségének kiemelt partnere

2016.11.24.

Alkalmazás :  Általános világítás
Technológia :  
Célcsoport :  Lakosság

A Németországi Elektrotechnikai és Információtechnológiai Vállalkozások Központi Szövetségéhez (ZVEH) csatlakozó e-márka-partnerek száma folyamatosan növekszik: a LEDVANCE a professzionális és innovatív világítástechnikai megoldások kiemelt szolgáltatójaként csatlakozott a minőségügyi szövetséghez. A partneri megállapodás aláírására október 27-én került sor Mainzban egy e-iparági találkozón.

Lothar Hellmann, a ZVEH elnöke így fogalmazott: „Különösen elégedettek vagyunk új e-márka-partnereinkkel. Az ő képességeik, termékportfóliójuk és vállalati filozófiájuk illeszkedik a kistermelői partnerséghez, így igazán alkalmasak arra, hogy csatlakozzanak iparági minőségügyi szövetségünk, az e-márkák ernyőszervezetéhez. A fényforrások és a lámpatestek kulcsszerepet játszanak a rendszerek összeállítására szolgáló termékekben. Ezen a területen folyamatosan növekednek a vásárlói igények. Különösen az okosotthonok és az energiahatékonyság területén, ahol megkerülhetetlenné váltak az innovatív világítástechnikai megoldások.”

Optimizmus és várakozás

A LEDVANCE szintén optimizmussal tekint a partnerségre. Tobias Metsch, a LEDVANCE németországi üzleti értékesítési vezetője így nyilatkozott: „A kisipari gyártókkal való szoros kapcsolat nagy hagyományokra tekint vissza az OSRAM-nál, és számunkra is meghatározó téma marad. A kiemelt márkapartnerségen keresztül mindezt átadjuk a vásárlói közösségnek. A jövőben is arra törekszünk, hogy megerősítsük helyzetünket, mint a háromfázisú értékesítés megbízható partnerei, hogy ezzel közösen formáljuk a világítástechnika szerepét a hálózatba kapcsolt világban.”

Az elektronikai ipar 54 e-márka-partnere – amely az elektronikai nagykereskedőtől a biztosítási szektorig tartalmaz partnervállalatokat – kipróbált minőségügyi szövetséget alkot az elektronikus kisiparban. Elkötelezettek a közösségi tevékenységek és kezdeményezések e-márkával történő integrációja iránt, hogy ezzel további kiemelkedő minőségű képzési lehetőségeket hozzanak létre az e-márka-vállalatok részére.

Sajtóközpont