LEDVANCE-hírek

 

Kültéri LED-fényforrások

LED-fényforrások karácsonyi vásárokra, köztéri világításhoz és kertekbe

2016. 12. 05.

A karácsonyi vásárok látogatói számára a hangulatos, ünnepi díszkivilágítás az egyik legfontosabb látványosság. A különböző standok üzemeltetői gyakran támaszkodnak kültéri fényfüzérekre, amelyek E27-es foglalattal rendelkező LED-fényforrásokat használnak. 

LEDVANCE: a ZVEH kiemelt partnere

A LEDVANCE a ZVEH kiemelt partnere

2016. 11. 24.

A LEDVANCE csatlakozott a minőségügyi szervezetként működő Németországi Elektrotechnikai és Információtechnológiai Vállalkozások Központi Szövetségéhez (ZVEH), mint a professzionális és innovatív világítástechnikai megoldások kiemelt szolgáltatója. 

Amazon Echo és a Ledvance

Az Amazon Echo a LEDVANCE vállalatra épít az OSRAM LIGHTIFY segítségével

2016. 11. 02.

Németországban 2016. október 26-án bemutatták az Amazon Echót. A szolgáltatás virtuális asszisztense, Alexa segítségével szabályozhatóak az OSRAM okos LIGHTIFY izzói. 

Vízálló PARATHOM PAR38

A PARATHOM advanced 38 DIM LED-reflektorlámpa most már vízálló kivitelű

2016. 09. 26.

A PARATHOM advanced 38 DIM LED-reflektorlámpa most már kültéri változatban is elérhető a piacon. 

A LED-fényforrások portfóliója

LEDVANCE: velünk milliónyi fény ragyog a jövőre

2016. 09. 16.

A LEDVANCE – amely az OSRAM teljes tulajdonú leányvállalata – olyan projektet indított útjára 2015 júniusában, amelynek keretében a németországi Eichstättban található halogén gyártósorát LED-technológiára állítja át. 

A LED-fényforrások portfóliója

LED-fényforrások fényerőszabályzása

2016. 09. 09.

A fénykibocsátó diódákat használó (LED) fényforrások nem minden esetben kompatibilisek a fényerőszabályzókkal. A csomagoláson kötelező feltüntetni, hogy az adott LED-fényforrás alkalmas-e fényerőszabályzó használatára. A fényerőszabályzásra alkalmas verziókkal is adódhatnak azonban problémák, leggyakrabban akkor, ha meglévő, hagyományos fényforrásokhoz való fényerőszabályzóval használják őket. 

LED-reflektorlámpa

A magasfeszültségű volfrámszálas halogén reflektorlámpák „vége”

2016. 09. 09.

2009 szeptembere óta az energiafelhasználás szempontjából érintett fényforrások lépésről lépésre eltűnnek a piacról. Ebben az évben kerülnek sorra a magasfeszültségű volfrámszálas halogén reflektorlámpák, mint a műfaj legszélesebb körben ismert képviselői. 

Az energiatakarékos fényforrások evolúciója az OSRAM-nál

Az energiatakarékos fényforrások evolúciója az OSRAM-nál

2016. 03. 03.

Helytakarékosabb, hatékonyabb és egyedibb: a több mint 100 évig csaknem változatlan izzólámpákhoz képest az energiatakarékos fényforrások dinamikus fejlődésen mentek keresztül alig 30 év alatt. 

POWERBALL HCI Excellence

POWERBALL HCI Excellence: hatékony termékbemutatás ragyogó fényben

2015. 09. 01.

A POWERBALL HCI Excellence különösen a divatüzletekben mutatja meg erősségeit – ragyogó fényével, nagy fényerejével és kitűnő színhűségével. Látványosan kiemeli a textúrákat és finom árnyalatokat, és ezzel a színek még élénkebbé válnak 

LEDOTRON

A LEDOTRON szövetség feloszlott – a partnerek pozitívan tekintenek a fejleményekre

2015. 08. 13.

A LEDOTRON nevű nyílt, iparági digitális fényerőszabályzási szabvány piacra vitele az izzószálas lámpák EU-tilalmára, és az ehhez kapcsolódó bizonytalanságra vezethető vissza, ami a „hagyományos” fényerőszabályzók LED- és energiatakarékos fényforrásokkal történő használatával kapcsolatban merült fel. A LEDOTRON kifejlesztésének célja egy normalizált és egységesített fényerőszabályzási, illetve -vezérlési technológia létrehozása volt. 

LED-világítás az RGB-skála összes színében a leendő Fraunhofer hotelnek

Fizikai Nobel-díj 2014-ben a kék LED feltalálásáért

2014. 10. 09

A 2014-es fizikai Nobel-díjat a kék LED feltalálásáért fogják odaítélni. Világvezető LED-szállítóként az OSRAM szívből gratulál a díj győzteseinek, Isamu Akasakinak, Hiroshi Amanónak és Shuji Nakamurának. 

LED Superstar Classic A40

A LED Superstar Classic A40 nyerte el a 2014-es Red Dot-díjat

2014. 09. 18

A termékdizájn kategóriában az OSRAM LED Superstar Classic A40-ét tüntették ki a rangos Red Dot-díjjal 2014-ben. Ezt a LED-fényforrást úgy fejlesztették ki, hogy mind megjelenésében, mind pedig fényspektrumában hasonlítson a hagyományos izzókhoz.


Sajtóközpont