Light Guys – új LEDVANCE LED lámpatestekkel a világítástechnikai szakembereknek: hatékony és hatásos

Cégünk saját szakértői, a Light Guys-ok ugyanazokkal a kihívásokkal néznek szembe, mint számos beszereléssel foglalkozó kivitelező a napi munkája során. Készüljön fel szakértőink segítőkész, elkötelezett tanácsaira és csatlakozzon küldetéseikhez.

A Light Guys szakértők – két különböző ember, akik nagyszerű csapatot alkotnak.


Az eKatalógusunk áttekintésével – egyszerűen és követhetően – fedezze fel azon termékeket, amelyeket kimondottan az elektronikai nagykereskedelem számára fejlesztettünk és akár öt év garanciával rendelkeznek.


Light Guys – Küldetés: LEDVANCE


Light Guys – Küldetés: Csak EGYSZERŰEN

Nem mindig könnyű a Light Guys-ok dolga. Szerencsére a LEDVANCE LED lámpatestek nagyban megkönnyítik munkájukat. A hatékony, bizonyított minőségű LED termékekkel a hagyományos vonalat újragondoltuk. Ez pontosan az, amit a professzionális kivitelezők és a kiskereskedők keresnek. A LEDVANCE által gyártott LED lámpatestek az egyszerű beszerelésnek és kiemelkedő ár–érték aránynak köszönhetően hódítanak a vásárlók körében. Az új LED-portfóliónk számos előnyös tulajdonságát élvezheti, egy innovatív világítási koncepció tervezésétől a beszereléséig. A mennyezeti lámpatestek, az azonnal beszerelhető LEDVANCE Downlight és Spot termékek további előnyei a 30 000 órás élettartam és az akár 90 százalékos energiamegtakarítás. Ön és ügyfelei is élvezhetik a mérhetően alacsonyabb villanyszámlák és karbantartási költségek előnyeit. Kivitelezői tanácsadóként vagy kiskereskedőként Ön segítheti ügyfeleit, hogy LEDVANCE LED-lámpatestekkel optimalizálják világítástechnikai koncepcióikat, megtalálva az ideális megoldást. Az eredmény: teljes mértékben elégedett ügyfelek.Light Guys – Küldetés: LED Gyorstalpaló

A LED gyorstalpaló során a Light Guys-ok is megtapasztalhatják, hogy milyen egyszerű szakértői támogatást nyújtani az ügyfeleknek a LEDVANCE segítségével. Ön is világítástechnikai szakértő? A honlapon található számos hasznos online eszközzel lendíthet forgalmán - https://www.ledvance.com/tools. Ismerkedjen meg velük most, és építse be őket az ügyfeleivel történő beszélgetésekbe!

Nyerje el ügyfelei bizalmát azzal, hogy professzionális támogatást nyújt már az egyedi LED-világítási rendszer tervezése során. A kimondottan a kivitelezők és kereskedők szempontjaival kifejlesztett online eszközök minden lényeges információt tartalmaznak a LEDVANCE LED fényforrásokkal és lámpatestekkel kapcsolatban. Ezenkívül hiteles műszaki adataiknak és méréseiknek köszönhetően a szakértői ajánlások készítését is megkönnyítik.

Adja tovább az innovatív LED-termékek előnyeit közvetlenül az ügyfeleinek. A LEDVANCE LED-világítás erősségei önmagukért beszélnek: akár 90 százalékos energiamegtakarítás, hosszabb karbantartási időköz, és a hagyományos világítástechnika közvetlen, egy az egyben történő cserélhetősége.