Lakossági
Country
Smart+

SMART+

VILÁGÍTÁSA VÉGRE OLYAN OKOS, MINT ÖN!

SMART+

Nincs kedve koromsötétben botorkálni? A villanykapcsolót keresgéli a sötétben? Ki kell kelnie a meleg ágyból, hogy lekapcsolja a villanyt?

A LEDVANCE okos világítástechnológiájával Ön otthonát intelligens módon összekapcsolt, otthonos és kellemes, csúcsmodern világgá alakíthatja át.

A SMART+ segítségével okostelefonnal vagy hangutasításokkal pillanatok alatt személyre szabhatja világítását.

Számos beltéri és kültéri világítástechnikai termékünk nemcsak kivételesen stílusos, hanem rendkívül hatékony is. Pénzt takarítanak meg Önnek, lehetővé teszik, hogy világítási hangulatokat varázsoljon otthonába, és nagyobb biztonságérzetet adnak.

OLYAN OKOS!

SMART+ A LEDVANCE-TŐL

SMART+

Ön dönti el, hogyan szeretné intelligenssé tenni világítását – a LEDVANCE számos lehetőség közül a megfelelő megoldást kínálja. Smart home fényforrásait alkalmazáson keresztül, vagy hangalapú asszisztens segítségével egyaránt vezérelheti: ahogy Önnek kényelmes. Különböző technológiák közül választhat: a WiFi- vagy Bluetooth-technológia gyorsan beállítható, további hardverigény nélkül, a Zigbee-technológia pedig központtal (gateway) és nagy termékválasztékkal használható.

KOMPATIBILITÁS, KÉNYELEM ÉS HATÉKONYSÁG FELSŐFOKON

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEKET!

Felfedezheti a sötétség és világosság közötti finom átmeneteket, és valóban megtapasztalhatja a fény varázsát. Minden egyes SMART+ megoldásunkban több mint 100 év tapasztalata rejlik.

SMART+

ÚJ ÉLETSTÍLUS: AZ INTELLIGENS VILÁGÍTÁS

MIKÖZBEN VILÁGUNK EGYRE OKOSABBÁ VÁLIK, AZ ÖN VILÁGÍTÁSA IS LÉPÉST TART A FEJLŐDÉSSEL

SMART+: vele öröm a világítás
Partihangulatban van? Elő a reflektorokkal! Romantikára vágyik? Teremtsen hangulatvilágítást! Elvesztette a fonalat olvasás közben? Tekerje fel a fényerőt! Nem számít, milyen légkört szeretne teremteni otthonában, a lehetőségek száma végtelen: 16 millió lenyűgöző szín közül választhat a meleg fehértől a hideg fehér fényig.

SMART+: a kényelem szinonimája
Már régóta álmodozik egy kényelmesen használható világítási rendszerről? Mostantól anélkül, hogy felkelne a kanapéról, egyetlen érintéssel vagy hangutasítással vezérelheti otthona világítását.

SMART+: vigyáz otthonára
Nyaralás közben kapcsolja fel a villanyt mobiltelefonjával, így úgy tűnik majd, mintha otthon lenne. Aktiválja a kültéri világítást otthonában, mielőtt hazaér. Jobb félni, mint megijedni.

SMART+: a világítás élménye
Intelligens világítási megoldásainkkal Ön nemcsak beltéren, de akár a kertben és a ház körül is lenyűgöző hangulatokat teremthet. Amit korábban elnyelt a sötétség, az most fényárban úszik. Minden helyzethez tökéletesen alkalmazkodik.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

MEGFELELŐ VEZÉRLÉS MINDEN TÍPUSHOZ

HÁROM ÚT, VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

Világítása engedelmeskedik Önnek.
A SMART+ rendszert egyszerűen és kényelmesen vezérelheti hangutasításokkal a Google Assistant, az Amazon Echo vagy az Apple Siri segítségével. Olyan érzés, mintha varázsolna, és közben a keze is szabad marad.

Világítás egyetlen koppintásra
A LEDVANCE SMART+ alkalmazással könnyedén, egyetlen ujjmozdulattal levezényelheti világítása beállításait. A kanapéról. Otthonából. Az utcáról. Bárhonnan.

Jó móka a kapcsolgatás!
A SMART+ WiFi Remote Controller, a SMART+ Switch és a SMART+ Switch Mini távvezérlőkkel internet, alkalmazás vagy központ (gateway) használata nélkül szabályozhatja világítását. Az Ön kezébe adjuk az irányítást. Tegyen próbát!

SMART+ kitchen party

HÁROM SZABVÁNY

OKOSAN KOMBINÁLVA

Intelligens világítástechnikai termékeink WiFi-, Bluetooth- vagy ZigBee-technológiával érhetők el.

A WiFi-vel és Bluetoothszal működő SMART+ termékeket tetszőlegesen kombinálhatja otthonában.

Rendszereink kompatibilisek a legelterjedtebb Smart Home rendszerekkel – a Google Home, az Amazon Echo és az Apple Home Kit megoldásokkal. Pontosan azt teszik majd, amit Ön mond, csakúgy, mint a fényforrásai.

A határtalan szabadság és az egyszerűség találkozása – kell ennél több?

ÖN MELYIK KOMBINÁCIÓT VÁLASZTJA?

KOMPATIBILIS SMART HOME RENDSZEREK

SMART+ SUPPORT

Do you have problems with one of our SMART+ products? We are happy to help you.

Megosztás közösségi oldalon