Lakossági
Country
Smart+ Voice Control

BESZÉLJEN VILÁGÍTÁSÁHOZ!

MI SEM EGYSZERŰBB?

SMART+ hangvezérlés

Irányítsa kényelmesen otthona világítását hangutasításokkal. Használja a legnépszerűbb otthoni asszisztenseket: a Google Speaker, az Amazon Alexa Echo vagy az Apple Home Kit megoldásait. Ezekkel a hangszórókkal nincs szüksége extra központra (gateway-re).

És a legjobb az egészben az, hogy a hagyományos bekapcsolási vagy fényerő-szabályozási funkciókon kívül gyakorlatilag korlátlan számú lehetősége van. Határozzon meg világítási rutinokat és fényjeleneteket az asszisztensek további funkcióival.

AZ OKOSOTTHON LUXUSA

CSAK AZ ÖN HANGUTASÍTÁSÁRA VÁR

A LEDVANCE SMART+ Bluetooth alkalmazás és a Google Nest segítségével gyorsan és kényelmesen hozhat létre kapcsolatot. A Bluetooth Mesh technológiának köszönhetően gyakorlatilag korlátlan számú fényforrást vezérelhet közvetlenül, mivel minden egyes sorba kapcsolt fényforrás növeli a hatótávolságot.

WiFi segítségével akár 250 termék is integrálható a rendszerbe – egyszerűen, felhőből felhőbe. A LEDVANCE SMART+ WiFi alkalmazás könnyedén hozzáadható a Google Home alkalmazáshoz, és a kapcsolat tökéletesen működik.

A hangvezérlés beállítása pedig a Google Home és a Google Assistant alkalmazással szinte egy szempillantás alatt elsajátítható.

ELŐNYÖK

Smart+ Puzzle Google Nest mini
  • Nincs szükség további központra (gateway-re)
  • Teljes körű támogatás otthonában számos egyéb funkcióval (ébresztőóra, hírek, zene, ...)
  • Villámgyors reagálás a hangutasításokra
  • Könnyen beállítható néhány kattintással
  • Megbízható, mint a Google és a saját WiFi
  • A világítási rutinok és fényjelenetek egyedi beállítása sok más funkció mellett

HOGYAN MŰKÖDIK?

BLUETOOTH ALKALMAZÁSSAL ÉS HANGSZÓRÓVAL

A WIFI ALKALMAZÁS ÉS A HANGSZÓRÓ HASZNÁLATA

ÉS KIHEZ BESZÉLHET MÉG?

TOVÁBBI SMART HOME ASSZISZTENSEKHEZ

AMAZON ALEXA

A RAGYOGÓ PÉLDA

Az Amazon Alexa az egyik legnépszerűbb smart home asszisztens. Bluetooth SMART+ termékeit közvetlenül az Amazon Echo hangszóróba integrálhatja, a SMART+ WiFi termékek pedig könnyen csatlakoztathatók felhőből felhőbe. Kezdődhet a móka!

APPLE HOME KIT

AMIT MINDIG IS SZERETETT VOLNA SIRINEK ELSUTTOGNI

Rendszeresen beszélget Sirivel? Mostantól a világítás is közös beszédtéma lehet. A Home alkalmazás előre telepítve van minden Apple eszközre; a SMART+ Bluetooth termékek biztonságosan és kényelmesen vezérelhetők az alkalmazással, hangutasításokkal vagy az Apple TV-vel a megfelelő firmware telepítése után.

SMART+ SUPPORT

Do you have problems with one of our SMART+ products? We are happy to help you.

Megosztás közösségi oldalon