Lakossági
Ország

ÚJ CSOMAGOLÁS A LEDVANCE-TÓL

225 TONNÁVAL KEVESEBB MŰANYAG HULLADÉK*

Új korszakba lép az általános világítás terén nemzetközileg elismert vállalat, a LEDVANCE. A „Kezünkben bolygónk jövője” szlogen jegyében a világítás szakértője műanyagmentes csomagolást vezet be OSRAM márkájú LED fényforrásaihoz. Az új dobozok azonban nemcsak a környezetre és környezettudatos törekvéseinkre vannak jó hatással, de valódi előnyöket is nyújtanak Önnek, amikor fényforrást vásárol.

A LED fényforrások dobozai 80%-ban újrahasznosított kartonpapírból készülnek, teljesen műanyagmentesek és 100%-ban újrahasznosíthatók. Ilyen módon a LEDVANCE csak Európában* évi 225 tonnával csökkenti a műanyag hulladék mennyiségét! Az OSRAM LED fényforrások megvásárlásával Ön is valóban hozzájárulhat a fenntarthatósághoz.

Tiszta lelkiismeret és közérthető tájékoztatás

A csomagolást a legapróbb részletekig megterveztük. A masszív, strapabíró kartondobozok megbízhatóan védik a termékeket, ugyanakkor a nagy méretű, átlátszó felületen és alapon keresztül megmutatják az izzó fajtáját, alakját és kialakítását. Természetesen a legfontosabb információk sem maradhatnak le a csomagolásról, úgymint a teljesítmény, a fényáramérték, az élettartam, a színhőmérséklet és a szabályozhatóság szintje. Ezeknek az információknak köszönhetően gyorsan és könnyen megtalálhatja a keresett terméket – szinte segítség nélkül.

*a hagyományos buborékfólia csomagolás elhagyásával, éves viszonylatban, csak Európában

Műanyagmentes csomagolás
Megosztás közösségi oldalon