Lakossági
Country
Vintage Edition 1906

VINTAGE EDITION 1906

A GYÖNYÖRŰ FÉNY

Autentikus, sokoldalú, sallangmentes – a Vintage Edition 1906 a retró dizájn és a modern technológia elegye.

Bevált termékek, teljesen új termékcsalád, egy filozófia: A LEDVANCE Vintage Edition 1906 termékcsaládja új élettel tölti meg a hagyományos formavilágú fényforrásokat és lámpatesteket. Az eredmény magáért beszél! Retró kialakítás hatékony LED-es technológiával kombinálva. Stílusos fényforrások és lámpatestek, amelyek igazi múltidéző hangulatot varázsolnak otthonába. Kreativitásának semmi sem szabhat határt! Helyezze a világítást a figyelem középpontjába otthonában!

MODERN KÖRNYEZETBE ILLŐ, MÚLTIDÉZŐ MEGOLDÁSOK.

Kiváló minőségű termékeink tükrözik elkötelezettségünket és a részletek iránti rajongásunkat. Ez különösen igaz a Vintage Edition 1906 termékcsaládra. Az időtlen klasszikusok ihlette Globe, Edison, Oval és Tubular fényforrásaink még ragyogóbbá teszik a fényt.

Megőrizték a múltbéli formák szépségét, ugyanakkor lenyűgöző indusztriális dizájnjukkal és kiemelkedően hatékony technológiájukkal egyedi és rugalmas megoldásokat kínálnak a mai kor emberének. Autentikus, sokoldalú, sallangmentes

A PenduLum lámpatest minimalista indusztriális dizájnja az esztétikum és a funkcionalitás keveréke. Az arany vagy fekete színben elérhető, fényes felületű alumínium fejeléssel ellátott Edison, Globe, Oval és Tubular fényforrások letisztult kialakítása hű marad a hagyományos stílusokhoz. A különböző lámpaernyők és a húzózsinóros felfüggesztőrendszer számtalan rögzítési lehetőséget kínál.

A kifinomult LED-es vagy halogénizzós megoldások a klasszikus értelemben vett, hagyományos értékeket olyan modern tulajdonságokkal ötvözik, mint az energiahatékonyság, a tartósság vagy a fényminőség.

EDITION 1906: IZGALMAS VILÁGÍTÁS A MODERN KOR EMBERÉNEK

TÖRTÉNETEK A VILÁGÍTÁS TÉMAKÖRÉBEN

„Az igazán jó dizájnnak van integritása” – mondja Thorunn, reykjavíki terméktervező. Egyszerre kell megfelelnie az esztétikai elvárásoknak és a funkcionalitásnak. Izlandon nagyon szélsőségesek az időjárási és fényviszonyok. Ezért az ottélők hangulatos, meleg otthonokra vágynak, ahol jól érzik magukat. Thorunn számára különösen fontos szerepet tölt be a fény a hangulatos légkör megteremtésében.

„A fénykép megörökíti a hangulatot” Szabadúszó fotósként Johannes úgy véli, hogy mindenkinek egyedi megvilágításra van szüksége. A fényt tudatosan használja, hogy megragadja az emberek karakterét és a megfelelő hangulatot. Az ő szemében a dizájn nemcsak könnyebbé teszi az életet, hanem szebbé is varázsolja pusztán azzal, hogy jelen van!

VINTAGE EDITION 1906 TERMÉKEK

Kínálatunkban sokféle lámpatest és fényforrás között válogathat.

VÁLTOZÁSRA VÁGYIK? IZGALMAS RÖGZÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

A KREATIVITÁS SZINTE NEM ISMER HATÁROKAT

Rugalmas rögzítési lehetőségek
Többféle felfüggesztési mód: a lámpatestek kombinálása és rögzítése még soha nem volt ilyen könnyű! A Vintage Edition 1906 PenduLum lámpatestek textilkábele és okos húzózsinóros rendszere igazán népszerű páros.

INSPIRÁCIÓK: A VINTAGE 1906 SOROZAT HASZNÁLATA

Megosztás közösségi oldalon