Professzionalis
About LEDVANCE

A LEDVANCE

HALADUNK A FÉNY FELÉ

A LEDVANCE a világ vezető cégeinek egyike, ha a világítástechnikai szakértők, illetve a végfelhasználók számára készített általános világítási termékek gyártásáról van szó. LED-világítótestek, fejlett LED-fényforrások, Smart Home- (okosotthon-) és Smart Building- (okosépület-) megoldások, illetve hagyományos fényforrások széles választékát kínáljuk.

Az OSRAM általános világítási vállalatból történő kiválása óta a LEDVANCE az MLS Co., LTD kínai világítástechnikai vállalat tulajdona. (MLS). A LEDVANCE irodái több mint 50 országban megtalálhatók, és több mint 140 országban folytat üzleti tevékenységet, ezáltal megbízható, hosszú távú ügyfélkapcsolatokra és erőteljes forgalmazói hálózatra épülő, kiemelkedő világpiaci részesedéssel büszkélkedhet. Az általános világítástechnikai piac, a fejlődésben lévő technológiák és a változó igények mélyreható ismeretére alapozva képesek vagyunk támogatni közvetlen és közvetett ügyfeleink konkrét és egyéni igényeit.

Globális világítástechnikai vállalat

A MÁRKÁNK SZERKEZETE

ERŐS MÁRKÁKKAL A KÜLÖNBÖZŐ PIACOKON ELÉRT SIKEREKÉRT

A LEDVANCE a világ egyik vezető vállalata a világítási iparban, és újra szeretné meghatározni a fény szerepét egy összekapcsolt világban. Ehhez létrehoztuk saját LEDVANCE termékmárkánkat az innovatív világítótestek, intelligens világítási megoldások, valamint az elektronikus alkatrészek számára. LED és hagyományos lámpáink esetében az erős és jól ismert OSRAM termékmárkára építünk.

Az Egyesült Államokban és Kanadában a jól ismert és kitűnő hírnévnek örvendő SYLVANIA márkanevet használjuk minden termékkategóriában.

A márkánk szerkezete

VÁLLALATI KULTÚRÁNK

ÜGYFÉL, MINŐSÉG, VÁLLALKOZÓ SZELLEM

Vállalati kultúránk

Vállalati kultúránk hajtóerejét az erőteljes ügyfélközpontúság és minden folyamatunkban az elérhető legjobb minőségre való törekvés adja. Mindezek mellett elkötelezettek vagyunk a piaci irányzatok és a folyamatosan fejlődő vásárlói igények iránt is.

Szervezetünk hatékony, magasan képzett, motivált munkaerő-állománnyal rendelkezünk – olyan emberekkel, akik képesek összetett feladatokat megoldani és projektjeiket sikeresen véghezvinni. Úttörőnek tartjuk magunkat, vállaltunk fejlődését pedig a legmodernebb vállalkozói szemlélettel mozdítjuk elő. Dinamikusak, bátrak, gyorsak és rugalmasak vagyunk – és munkánk magas színvonalát minden egyes nap fenntartjuk. Együtt tekintünk a jövőbe egy globális csapat részeként, és hajlandóak vagyunk vállalni a kockázatokat..

Márka mag

Kiválóságra törekszünk

Büszkék vagyunk szervezetünk erejére, valamint a magasan képzett és motivált munkaerő-állományunkra – olyan emberekre, akik felelősségteljesen lépnek fel, vállalják a kiszámított kockázatot és merész döntéseket hoznak. Arra építünk, hogy embereink készek tanulni és szakmailag is fejlődni. Csak így érhetünk el fenntartható sikereket.

Új utakra merészkedünk

Elkötelezettek vagyunk, dinamikusak és bátrak. Elhagyjuk a kitaposott ösvényeket, hogy új csapásokat fedezzünk fel. Iparágunk gyors átalakulására úgy tekintünk, mint egy lehetőségre, hogy új termékeket, új piacokat és új gondolatokat vezessünk be. A jó nem elég jó nekünk, ha még jobb is lehetne. Ezért vagyunk nyitottak azok felé, akik összefüggésekben gondolkoznak és értékelik a találékonyságot.

Együtt győzünk

Megbízunk egymásban, és beszélünk egymással. Mindenfajta hierarchikus, üzletági és osztály szerinti választóvonalon keresztül – nyitottan és közvetlenül. Meghallgatjuk egymást, visszajelzést adunk és tanulunk a másiktól. Büszkék lehetünk a csapatmunkánkra és az együttműködésünkre – a vállalaton belül és az ügyfeleinkkel egyaránt. Így vagyunk képesek hosszú távú kapcsolatokat kialakítani, amelyek építőköve a bizalom.

Megosztás közösségi oldalon