Professzionalis

DIALux és RELUX

Világítástervezési szoftverek

LEDVANCE termékek a DIALuxban és a RELUX-ban, a világ vezető professzionális világítástervezési szoftvereiben. Itt megtalálja a legfrissebb információkat és letölthető szoftvereket.

DIALux beépülő modul LEDVANCE lámpatestekhez

A DIALux segítségével meghatározhatja, hogy milyen fényforrás kerüljön lámpatesteibe, hogy projektje megfeleljen a világítástechnikai követelményeknek.

A beépülő modul telepítéséhez töltse le a tömörített fájlt, csomagolja ki, és futtassa a benne található .exe-fájlt.

A DIALux beépülő modulban frissítés funkció található: a Frissítés (Update) gombra kattintva a program új termékadatokat keres, és automatikusan aktualizálja a meglévő adatbázist.

DIAL

A DIAL által kifejlesztett DIALux szoftver világelső a beltéri és kültéri világítástervezésben és a kapcsolódó számítások és látványtervek elkészítésében. A világítástervező több mint 700 000 felhasználót számlál, és 25 nyelven érhető el. A szoftverben minden nagyobb világítótest-gyártó digitális termékadatai megtalálhatók: használata megkönnyíti és mindenki számára hozzáférhetővé teszi a professzionális világítástervezést. A tervezők és a gyártók számára világszerte közös használatú platformként szolgál.

Minden LEDVANCE lámpatest megtalálható a LUMsearch keresőalkalmazásban is , amely szintén a DIAL fejlesztése. A LUMsearch nagy segítség a tervezők és kivitelezők számára: kiváltja a hagyományos, papíralapú katalógusokat, és megspórolja a különféle webhelyek felkeresésére szánt időt. A keresőben részletes leírások találhatók a termékekről: a felhasználók azonnal felvehetik a DIALux-partnerek – például a LEDVANCE – termékeit a DIALux tervezőbe, és felvehetik a kapcsolatot a gyártókkal.

Megosztás közösségi oldalon