Professzionális
Ország
LED fénycsövek 2019/20-as online különkiadása

LED fénycsövek 2019/20-as online különkiadása

Óriási választék, valódi innováció

A LEDVANCE LED fényforrások 2019-es portfóliója a nagy teljesítményű és tartós OSRAM SubstiTUBE LED fénycsövek még szélesebb választékát tartalmazza – termékeink között megtalálhatók a teljesen üvegből készült, akár 60 000 órás élettartamú fénycsövek, amelyek törésgátló bevonatuknak köszönhetően az élelmiszeriparban és más kényesebb területeken is jól teljesítenek.

Az OSRAM SubstiTube T8 és a T5 Universal modelljei univerzális megoldásokat kínálnak. Elektronikus előtéttel és hálózatról is üzemeltethetők, a T8-as típus hagyományos előtéttel is, és a széles típusválasztéknak köszönhetően különböző területeken alkalmazhatók. Az OSRAM SubstiTube T8 Motion Sensor beépített mikrohullámú érzékelőjével zárt lámpatestekben is használható. A LEDVANCE érzékelőinek új termékcsaládjával együtt az OSRAM SubstiTUBE T8 Connected második generációja professzionális vezeték nélküli világításvezérlést tesz lehetővé a Zigbee 3.0-s protokollon keresztül. Az OSRAM SubstiTUBE T8 EM rendkívül magas, akár 165 lm/W-os fényhasznosítással bír, és minden 600 mm-es típus tandem funkcióval rendelkezik. Az OSRAM SubstiTUBE T8 FOOD EM speciálisan kialakított spektrális eloszlásának köszönhetően ideális élelmiszerek megvilágítására. Az OSRAM SubstiTUBE T8 U-Shape EM a klasszikus T8-as U alakú fénycsöves lámpák új, LED-es alternatívája területvilágító alkalmazásokhoz. A SubstiTUBE T9 a hagyományos 22 és 32 W-os T9-es fénycsövek közvetlen és biztonságos kiváltására szolgál.

Számos más ok is szól a LEDVANCE LED-fénycsövei mellett. A hagyományos lámpatestekhez képest akár ötször hosszabb névleges élettartamból és akár 50%-kal nagyobb energiamegtakarításból fakadó rövid megtérülési idő előnyeit is kihasználhatja.

OSRAM SubstiTUBE: Előnyök Önnek

Ragyogó világítás, egyedülálló technológia: az új OSRAM SubstiTUBE LED fénycsövek sok szempontból jobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos T8-as, T5-ös és T9-es fénycsövek.

Plug & Play

Plug & Play

  • Gyors, egyszerű és biztonságos fényforráscsere újravezetékezés nélkül

Élettartam

Élettartam

  • Akár 60 000 óra

Fényhasznosítás

Fényhasznosítás

  • Akár 165 lm/W

Bekapcsolás

Bekapcsolás

  • Azonnal 100%-os, villogásmentes fény, ideális megoldás érzékelőkkel történő használathoz

Energiamegtakarítás

Energiamegtakarítás

  • Akár 50% a hagyományos fénycsövekhez képest
  • SubstiTUBE T8 Motion SEnsor: akár 90%

Törésbiztos kivitel

Törésbiztos kivitel

  • Szilánkvédelemmel ellátott üvegcső
  • SubstiTube T8 Motion Sensor, SubstiTUBE T8 Universal Advanced/Advanced UO , SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T8 Food EM, SubstiTUBE T5 Universal

Gazdaságosság

Gazdaságosság

  • A csere költségei akár már négy hónap alatt megtérülnek

Teljesen üvegből készült

Teljesen üvegből készült

  • A teljes választék (a SubstiTUBE T8 U-Shape és a SubstiTUBE T9 kivételével) teljesen üvegből készült változatban kapható

Melyik a megfelelő technológia?

Bizonytalan abban, hogy melyik technológiára (EM- vagy HF-fényforrásokra) van szüksége lámpatesteihez? Most két egyszerű módszert ajánlunk ahhoz, hogy kiderítse.

SubstiTUBE-grafika

Fénycsőgyújtó tesztje

Ellenőrizze, hogy a lámpatestben, amelyben az új fényforrást használni szeretné, van-e fénycsőgyújtó. Ha van, akkor hagyományos előtéthez való SubstiTUBE Advanced T8 EM vagy Value T8 EM-re van szüksége. Ha nincs, akkor az elektronikus előtéttel kompatibilis HF-változatot kell használnia.

Kamerateszt

Ha még van működő T8 típusú fénycsöves lámpa, ellenőrizze egy digitális kamerával – olyannal, mint amilyen az okostelefonon vagy a táblagépen is van. Ha a fény vibrál, akkor hagyományos előtéthez való SubstiTUBE Advanced T8 EM vagy Value T8 EM-re van szüksége. Ha nincs, akkor az elektronikus előtéttel kompatibilis HF-változatot kell használnia.

Megosztás közösségi oldalon