Professzionalis
LED Lamps

ELTÉVEDT A SÖTÉTBEN?

MI MEGVILÁGÍTJUK AZ UTAT!

JÓ ÚTON JÁR

A 2021/22-ES OSRAM LED FÉNYFORRÁSOKKAL A LEDVANCE-TŐL

Időtálló támogatás megvilágítási projektjeihez: fedezze fel az új, SLR-szabályozásnak is megfelelő, professzionális OSRAM LED-ek főbb jellemzőit!

Professzionális felhasználásra készült LED fényforrásaink újragondolt és jelentősen kibővített kínálatából legigényesebb megrendelőit is kiszolgálhatja, és megfelelhet a környezettudatos tervezésre vonatkozó aktuális és jövőbeli uniós követelményeknek (fényforrások környezettudatos tervezésére vonatkozó szabályozás, Single Lighting Regulation – SLR). 

Mert az új OSRAM LED fényforrások a LEDVANCE-től energiahatékonyak, tartósak és szinte villogás nélküli fénnyel jellemezhetők. Emellett pedig kiváló a fényminőségük, és egyszerűen beépíthetők. Ez azt jelenti, hogy ideális és időtálló alternatívát kínálnak a hagyományos fényforrások helyett. 

Legyen szó ipari épületről vagy irodáról, kiskereskedelemről vagy létesítménykezelésről, mélygarázsról vagy kültéri helyszínekről, kiváló minőségű LED-eink páratlan választékban érhetők el.

Klasszikus izzó formájú LED fényforrások

KLASSZIKUS IZZÓ ALAKÚ LED FÉNYFORRÁSOK

A KLASSZIKUS ÉS A MODERN DIZÁJN TALÁLKOZÁSA

Klasszikus izzó alakú LED fényforrások
LED fényforrások klasszikus formákkal

A teljes egészében matt vagy átlátszó üvegből készült izzókkal, illetve CLASSIC A, B és P vagy GLOBE változatokban is elérhető LED CLASSIC termékkínálatunk a hagyományos izzók és halogénlámpák megjelenését és működését idézi, lenyűgöző színvisszaadással (Ra ≥ 95) és gondos kidolgozással. Népszerű VINTAGE 1906 fényforrásaink izgalmas formáikkal teszik teljessé a kínálatot.

Új termékek: Az OSRAM PARATHOM CLASSIC A esztétikus izzószálas kialakításával és kiváló fényhasznosításával új, nagy hatékonyságú és közvetlen LED-es alternatívát kínál a klasszikus izzók helyett. A kompakt, energiatakarékos, villanykörte formájú klasszikus, az OSRAM PARATHOM CLASSIC A DIM/NON-DIM családi házakban, raktárépületekben, garázsokban és iskolákban egyaránt használható. A szabályozható fényerejű változatok számos különféle szabványos fényerő-szabályozóval kompatibilisek.

LED reflektorlámpák

LED REFLEKTOROK

KRISTÁLYTISZTA ELŐNNYEL

LED reflektorok
LED reflektorlámpák

A színüvegből készült, kiváló minőségű és rendkívüli színvisszaadást (Ra ≥ 97) kínáló OSRAM PARATHOM PAR16 és MR16 LED reflektorok ideálisak lehetnek a hagyományos halogén szpotok helyett. Reflektoraink termékcsaládja ezenkívül további érdekességeket is tartogat. 

Új termék: A gyors, egyszerű és biztonságos, újravezetékezés nélküli fényforráscseréhez mostantól elérhető az OSRAM PARATHOM PRO AR 111 alacsony feszültségű reflektor korszerű fejeléssel, amely ideális választás az üzletterek megvilágításához.

LED csövek

LED CSÖVEK

MEGELŐZIK KORUKAT

LED csövek
LED csövek
 

Törésálló, szinte villogás nélküli fénnyel, bírja a rendszeres ki- és bekapcsolgatást és időtálló – az OSRAM SubstiTUBE LED csövek alaktartó üvegtesttel és szilánkos törés elleni védelemmel szemmel látható előnyöket kínálnak a hatékonyság, a termelékenység és a munkavédelem szempontjából, és számos különféle változatban érhetők el.

Új termékek: Az új OSRAM SubstiTUBE T8 EM hagyományos előtéttel vagy hálózati (AC) feszültségen használva megfelel az SLR előírásainak, és elérhető a PRO, az ADVANCED és a VALUE szegmensben is. Az OSRAM SubstiTUBE T8 CONNECTED vezeték nélküli működésre is alkalmas a Zigbee 3.0 használatával. Az elektronikus előtéttel, hagyományos előtéttel vagy hálózati (AC) feszültségen is működtethető SubstiTUBE T8 UNIVERSAL használatával nem kell dupla készletet raktáron tartania fénycsövekből. Az elektronikus előtéttel működtethető SubstiTUBE T8 HF kiváló ár/teljesítmény arányt biztosít. A SubstiTUBE T5 legújabb generációja pedig akár 5600 lumenes fényáramot biztosít, valamint elektronikus előtéttel (HF) és hálózati (AC) feszültségen is üzemeltethető.

Speciális LED fényforrások

LED FÉNYFORRÁSOK KÜLÖNLEGES ALKALMAZÁSOKHOZ

EGYEDI MEGOLDÁSOKHOZ

Különleges LED fényforrások
Különleges LED fényforrásokKülönleges felhasználásra készült LED fényforrásainkkal a legsötétebb sarkokat is megvilágíthatja, és a megrendelők minden igényét kielégítheti. 

Új termékek: Az új formatervezésű OSRAM HQL LED PRO energiahatékony LED-es alternatívát kínál a higanygőzlámpákra, akár 6000 lumenes fényárammal. Az OSRAM PARATHOM PIN G4-es, G9-es vagy GY 6.35-ös fejeléssel ideális lehet a hagyományos alacsony és magas feszültségű halogénizzók kiváltására, mivel kiváló energiahatékonyságot és fényerőt biztosít, keskeny kivitelben.

FÉNYFORRÁSOK KÜLÖNLEGES FUNKCIÓKKAL

JÓ VILÁGÍTÁS NÉMI EXTRÁVAL

LED fényforrások kiegészítő funkciókkal
LED fényforrások kiegészítő funkciókkal

A különleges funkciókkal ellátott LED fényforrásaink különösen okos megoldásokkal inspirálják majd ügyfeleit, és a legapróbb részletekig megfelelnek majd elvárásaiknak. Ismerje meg például THREE STEP DIM termékünket: a népszerű LED fényforrás három fényerőszintet kínál egyetlen gombnyomásra – 15, 45 és 100 százalékos fényerővel. A már jól bevált megoldások sem maradhatnak el: LED fényforrásaink beépített GLOWdim, Daylight Sensor és Active & Relax funkciókkal érhetők el.

Megosztás közösségi oldalon