Professzionális
Ország
LED fényforrások

ELEGE VAN A ROSSZ VILÁGÍTÁSBÓL?

VÁLASSZA AZ OSRAM LED FÉNYFORRÁSOKAT A LEDVANCE-TŐL!

OSRAM LED FÉNYFORRÁSOK A LEDVANCE-TŐL ONLINE KÜLÖNKIADÁS 2020/2021

Még több újdonság, még több sikeres világítási projekt!

Briliáns megoldások világítási projektjeihez: fedezze fel a professzionális felhasználásra szánt újdonságainkat!

Világítástechnikai szakemberként Ön nap mint nap mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak, és lehetőség szerint túl is szárnyalja őket. Pontosan ez az, amiben támogatjuk Önt! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek LED fényforrásaink teljes mértékben megújult és kibővített választékát!

A portfóliót alkalmazások széles köréhez terveztük és fejlesztettük – legyen szó akár ipari, irodai, kiskereskedelmi, létesítménygazdálkodási, valamint parkolóházi vagy kültéri felhasználásról.

Fedezze fel nálunk új szövetségeseit, amelyek kiemelkedő energiahatékonyságot, számos innovatív funkciót, vonzó dizájnt és hosszú élettartamú, kiváló LED fényminőséget kínálnak.

Klasszikus izzó formájú LED fényforrások

KLASSZIKUS IZZÓ ALAKÚ LED FÉNYFORRÁSOK

A KLASSZIKUS ÉS A MODERN DIZÁJN TALÁLKOZÁSA

LED fényforrások klasszikus formákkal
Klasszikus izzó alakú LED fényforrások

A LEDVANCE látványban és hatásban a hagyományos fényforrásokat és halogénizzókat idéző LED fényforrások széles körű portfólióját kínálja Önnek matt és átlátszó üvegből készült kivitelben. A klasszikus A, B és P változatoktól egészen a GLOBE és Edison modellekig – amelyek egyesítik az innovatív izzószálas technológiát az izzólámpák klasszikus kialakításával – LED CLASSIC választékunk gyakorlatilag minden igénynek megfelel. Az új fényforrások a jobb színvisszaadás (Ra ≤ 95), a minőségi kivitelezés és a kiemelkedő technológiai megoldások nyerő kombinációját kínálják.

Újdonság a termékválasztékban: „Továbbra is az üveg marad fókuszban” – csak az előző világítási szezonban sok új, klasszikus izzó alakú termékkel ismertettük meg Önt. Most folytatjuk, amit elkezdtünk. Ismerje meg például az OSRAM PARATHOM Classic A 150 DIM fényforrásunkat: kívülről pontosan úgy néz ki, mint egy klasszikus izzó, belül azonban korszerű, szabályozható LED technológiát rejt – kifejezetten nagy fényerősséggel és akár 25 000 óra élettartammal.

LED reflektorlámpák

LED REFLEKTOROK

KRISTÁLYTISZTA ELŐNNYEL

LED reflektorok
LED reflektorlámpák

LED reflektorlámpáink legújabb generációjával tökéletesen kiválthatók a hagyományos halogénizzók. Kifejezetten LED reflektorlámpáink mellett szól még, hogy az előző szezonban minden szpotunk teljes egészében kiváló minőségű üvegből készült.

Újdonság a termékválasztékban: az OSRAM PARATHOM PAR16 a hagyományos nagyfeszültségű halogénizzók tökéletes alternatívája. A teljesen üvegből készült reflektorlámpa fényminősége és színvisszaadása (Ra ≤ 97) valóban kiemelkedő. Az OSRAM PARATHOM MR16 változat megújult, üvegből készült dizájnnal és Ra ≤ 97 színvisszaadással kapható. Tökéletesen kiváltja a hagyományos, alacsony feszültségű halogén reflektorlámpákat. Mindkét fényforrás gyorsan és biztonságosan használható a hagyományos izzók kiváltására.

LED fénycsövek

LED CSÖVEK

MEGELŐZIK KORUKAT

LED csövek
LED csövek

Jobb választék, jobb minőség, jobb teljesítmény: fedezze fel strapabíró és nagy hatékonyságú LED csöveink legújabb generációját!

Újdonság a termékválasztékban: a különösen robusztus és csúcsminőségű OSRAM SubstiTUBE PRO Ultra Output T8 EM és OSRAM SubstiTUBE Connected Advanced Ultra Output T8 EM szilánkbiztos bevonatával kivételesen törésálló, emellett szinte villogás nélküli fénnyel és gyakori ki- és bekapcsolás elleni védelemmel büszkélkedik. Az üvegtechnológia szavatolja, hogy a búrák megtartsák alakjukat. Ráadásul az okos OSRAM SubstiTUBE Connected a ZigBee 3.0 technológián keresztül vezeték nélkül is csatlakoztatható – például az új LEDVANCE Connected Sensor érzékelőhöz. A termék amellett, hogy támogatja a ZigBee 3.0 technológiát, jelenlét- és természetesfény-érzékelőt is tartalmaz. További nagy előnye, hogy használatával projektjeit egyszerűen és könnyedén valósíthatja meg.

LED fényforrások kiegészítő funkciókkal

FÉNYFORRÁSOK KÜLÖNLEGES FUNKCIÓKKAL

JÓ VILÁGÍTÁS NÉMI EXTRÁVAL

LED fényforrások kiegészítő funkciókkal
LED fényforrások kiegészítő funkciókkal

A különleges funkciókkal ellátott LED fényforrásaink különösen okos megoldásokkal inspirálják majd ügyfeleit, és a legapróbb részletekig megfelelnek majd elvárásaiknak. Ismerje meg például THREE STEP DIM termékünket: a népszerű LED fényforrás három fényerőszintet kínál egyetlen gombnyomásra – 15, 45 és 100 százalékos fényerővel. A már jól bevált megoldások sem maradhatnak el: LED fényforrásaink beépített GLOWdim, Daylight Sensor és Active & Relax funkciókkal érhetők el.

Speciális LED fényforrások

LED FÉNYFORRÁSOK KÜLÖNLEGES ALKALMAZÁSOKHOZ

EGYEDI MEGOLDÁSOKHOZ

Különleges LED fényforrások
Különleges LED fényforrások

A LEDVANCE innovatív és energiatakarékos LED-es alternatívákat is kínál számos speciális alkalmazási területhez széles formaválasztékkal és számos fejeléstípussal. Örömünkre szolgál, hogy ebben a szegmensben különösen sok innovatív megoldást mutathatunk be Önnek.

Újdonság a termékválasztékban: sokszínű, erőteljes LED-es megoldások! Ismerje meg az OSRAM PARATHOM SLIM LINE R7s, az OSRAM LED SPECIAL T SLIM DIM vagy az OSRAM PARATHOM SPECIAL T26 fényforrásokat! Új fényforrásaink különösen kompakt és kiváló minőségű LED-es alternatívákat jelentenek dizájnerlámpatestekhez, varrógépekhez, hűtőszekrényekhez és más speciális alkalmazási területekhez. Még a hagyományos kompakt fénycsövek is könnyedén és újravezetékezés nélkül helyettesíthetők például az OSRAM DULUX F LED fényforrásokkal. A kültéri felhasználásra készült termékszegmensben az OSRAM HQL LED PRO remek alternatívája a HID fényforrásoknak, nemcsak új formája miatt, amely kiváló választás utcai világításhoz, hanem mert akár 79%-kal energiatakarékosabb a hagyományos higanygőzlámpáknál.

Megosztás közösségi oldalon