Professzionalis

ÖNT IS MEGŐRJÍTI A ROSSZ VILÁGÍTÁS?

VÁLASSZA A LEDVANCE LÁMPATESTEKET!

AZ ÚJ 2021/22-ES LED LÁMPATESTEK

VÁROSI KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS: FÉNYES NAPPAL A SÖTÉT ÉJSZAKÁBÓL

A LEDVANCE nagymértékben bővítette az utcák, parkolók, sportpályák és egyéb kültéri létesítmények számára készült közvilágítási rendszereinek választékát. Így rendkívül erős, tartós, sokoldalú, rugalmas rendszereket kínál, amelyek ráadásul könnyen és gyorsan beépíthetők.

Ezek rendkívül hatékony, időtálló LED-es alternatívákat kínálnak a világítástechnikai szakemberek számára a hagyományos nagynyomású fényforrások helyett. Mert természetesen minden LEDVANCE közvilágítási lámpatest és fényvető lámpatest megfelel az Unió szigorú követelményeinek a fényforrások környezettudatos tervezése és címkézése terén (SLR/ELR). 

Megoldásaink alkalmazási területei mindent lefednek a DIN EN 13201 szerinti biztonságos közvilágítástól a sportpályákon használható rendkívüli fényerejű fényvető lámpatestekig.

A LEGFRISSEBB ÚJDONSÁGOK

RAGYOGÓ TELJESÍTMÉNY A SIKERES KÜLTÉRI PROJEKTEKHEZ

Fedezze fel újdonságainkat a kültéri világítás terén: az új STREETLIGHT FLEX köz- és parkolóvilágítást, valamint az új FLOODLIGHT MAX és FLOODLIGHT COMPACT termékcsaládokat.

ESZKÖZÖK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK PROJEKTJEIHEZ

Válasszon  a listából

AZ ÖN MEGBÍZHATÓ PARTNERE

A VILÁGÍTÁSI ÜZLETÁGBAN

A LED lámpatestek egyszerű beépíthetőségükkel, magas energiahatékonyságukkal és kiváló fényminőségükkel lenyűgöző eredményekkel és nagyon jó ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek, amihez akár . Akár 5 év garanciát adunk. Ezt egészítik ki az Ön igényeihez igazított szolgáltatásaink. Globális beszállítói és értékesítési hálózatunk bárhol a világon rendelkezésre áll; terméktájékoztatóink online is elérhetők. Világítási projektjei tervezéséhez is segítséget nyújtunk a kezdeti konzultációtól egészen a műszaki támogatásig.

Megosztás közösségi oldalon