Professzionalis

NEM ÉRZI MAGÁT BIZTONSÁGBAN A SÖTÉTBEN?

VÁLTSON LEDVANCE VILÁGÍTÓTESTEKRE.

A 2022-ES IPARI LÁMPATESTEK KIBŐVÍTETT PORTFÓLIÓJA

INTELLIGENS VILÁGÍTÁSI MEGOLDÁSOK RAKTÁRAK, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK, VALAMINT GYÁRTÓ ÉS IPARI LÉTESÍTMÉNYEK SZÁMÁRA

A LEDVANCE ipari termékcsalád kiváló kivitelezést és fényminőséget, egyszerű beszerelhetőséget, magas szintű hatékonyságot és hosszú élettartamot garantál. A termékcsalád most még intelligensebb, és az igényeknek jobban megfelelő világítási megoldásokat kínál.

Az új LOW BAY FLEX világítótest-család egy sokoldalú és könnyen beszerelhető világítási megoldás akár 10 méteres belmagasságig. A jól bevált DAMP PROOF és HIGH BAY világítótest-családok új, könnyen konfigurálható érzékelőkkel ellátott változatai még sokoldalúbban használhatók. Az egyes termékek pedig még hatékonyabbá váltak.

ÚJDONSÁGOK AZ ÖN SIKERÉÉRT

Fedezze fel új, kiemelkedő termékeinket, amelyekkel sikerre viheti ipari projektjeit: LOW BAY FLEX, DAMP PROOF SENSOR ÉS HIGH BAY GEN 4 SENSOR.

AZ ÖN MEGBÍZHATÓ PARTNERE

A VILÁGÍTÁSI ÜZLETÁGBAN

A LED lámpatestek egyszerű beépíthetőségükkel, magas energiahatékonyságukkal és kiváló fényminőségükkel lenyűgöző eredményekkel és nagyon jó ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek, amihez akár . Akár 5 év garanciát adunk. Ezt egészítik ki az Ön igényeihez igazított szolgáltatásaink. Globális beszállítói és értékesítési hálózatunk bárhol a világon rendelkezésre áll; terméktájékoztatóink online is elérhetők. Világítási projektjei tervezéséhez is segítséget nyújtunk a kezdeti konzultációtól egészen a műszaki támogatásig.

Megosztás közösségi oldalon