Professzionális
Ország
LEDVANCE LED lámpatestek

ÖNT IS FELBŐSZÍTI A ROSSZ VILÁGÍTÁS?

VÁLASSZA A LEDVANCE LÁMPATESTEKET!

Új LED lámpatestek 2020–2021-re

Jobb világítás – egyszerűen és gyorsan

Jobb fényminőség, vonzó ár-teljesítmény arány és könnyű beépíthetőség. Fedezze fel kibővített és optimalizált lámpatestkínálatunkat – és azt, hogyan nyűgözheti ügyfeleit a legkülönbözőbb alkalmazási területekhez készült innovatív világítási megoldásokkal. A hangsúly mindig az Ön világítási projektjein, igényein és végső soron a sikerein van!

Újdonságok

sikeres világítási projektjeihez

Új portfóliónk precíz világítási megoldásokat kínál szinte bármilyen alkalmazási területhez, legyen szó akár irodaházakról, gyárakról, raktárakról, üzletekről, kültéri területekről vagy parkolólétesítményekről. Az új Downlight UGR19 például bámulatos, szinte villogás nélküli, káprázásmentes fényt biztosít – és egy szempillantás alatt beépíthető. Az ipar és a mezőgazdaság különösen igényes feladataihoz már a Damp Proof Special legújabb generációja is elérhető. Ezek a por- és páramentes lámpatestek ellenállnak az ammónia lúgos hatásának.
Az újPerformance panelek az irodahelyiségekben gondoskodnak a jobb világításról. Ezek a panel lámpatestek most még energiahatékonyabbak, még jobb minőségű fénnyel világítanak, tartósabbak és bármilyen eszköz nélkül beköthetők. Az új generációs High Bay lámpatestek szintén jobb energiahatékonyságot kínálnak. Gondoskodnak a káprázáscsökkentő világításról, és hőállóságuk akár 50 °C-ig megbízható. Végül pedig az érzékelővel vagy anélkül kapható új Floodlight lámpatestek magas fényhasznosításuknak és nagyon egyenletes, szinte káprázásmentes fényüknek köszönhetően nélkülözhetetlenek kültéri alkalmazási területeken.

Az Ön megbízható partnere

a világítási üzletágban

A LED lámpatestek egyszerű beépíthetőségükkel, magas energiahatékonyságukkal és kiváló fényminőségükkel lenyűgöző eredményekkel és nagyon jó ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek, amihez akár Akár 5 év garanciát adunk. Ezt egészítik ki az Ön igényeihez igazított szolgáltatásaink. Globális beszállítói és értékesítési hálózatunk bárhol a világon rendelkezésre áll; terméktájékoztatóink online is elérhetők. Világítási projektjei tervezéséhez is segítséget nyújtunk a kezdeti konzultációtól egészen a műszaki támogatásig.

Megosztás közösségi oldalon