Professzionalis

LEDVANCE VILÁGÍTÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK IPARI PROJEKTEKHEZ

A LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOKRÓL RÖVIDEN

Szeretné megismerni a kibővített LEDVANCE 2022 ipari termékcsalád új termékeit? Olvassa el a legfontosabb információkat az új LOW BAY FLEX LED világítótestekről, valamint a jól bevált DAMP PROOF GEN 2 és HIGH BAY GEN 4 világítótest-családok új, érzékelővel ellátott változatairól.

TERMÉK HÍRSÁV
ÚJ MEGOLDÁSOK IPARI FELHASZNÁLÁSRA

DAMP PROOF SENSOR

INTELLIGENS ÉS UNIVERZÁLIS
Az új DAMP PROOF SENSOR segítségével intelligens, nedvességálló világítótestek egész hálózatát hozhatja létre a vezető-követő vagy vezető-vezető elv alapján, egyszerű, 5 utas huzalozással. Az érzékelő konfigurálása rendkívül egyszerű, mivel az érzékelési terület, a tartási idő és a nappali fényküszöbérték a világítótesten található billenőkapcsolókkal kényelmesen beállítható.

LOW BAY FLEX


ÚJ, SOKOLDALÚ MEGOLDÁS
Négy különböző felszerelési lehetőség, szerszám nélkül hozzáférhető záróelemek és csatlakozások, valamint teljes huzalozás az ON/OFF és DALI változatokhoz. Az új LOW BAY FLEX LED világítótest raktárakban, ipari létesítményekben, és az akár 10 méteres belmagasságú diszkontokban is rendkívül egyszerűen felszerelhető. A sokoldalú és hatékony felhasználást a három különböző sugárzási szög és az akár 160 lm/W-os hatékonyság biztosítja.

 

 

 

HIGH BAY GEN 4 SENSOR

RENDKÍVÜL INTELLIGENS
Az új HIGH BAY GEN 4 SENSOR a világítótest megnövelt hatékonyságának és a konfigurálható érzékelőnek köszönhetően jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket a magas belmagasságú terekben. A beépített folyosófunkció az igényeknek megfelelő fényt biztosít, további eszközök használata nélkül. A külön megvásárolható távirányítóval pedig még jobban testre szabhatja a világítás mértékét és idejét, a beállításokat pedig még egyszerűbben alkalmazhatja az összes többi HIGH BAY SENSOR világítótestre is – ideális nagy mértékű felhasználásra.

TELJES KÖRŰ TERMÉKÁTTEKINTÉS

VÁLASSZA KI KEDVENC KATEGÓRIÁJÁT

Minden világítótest közös jellemzője a könnyű üzembe helyezés, a kiváló ár-teljesítmény arány és a modern formaterv. Megfelelnek minden érvényes szabványnak és szabályozásnak, valamint rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal és engedélyekkel (CE, CB, TÜV). A LED-világítótestek kizárólag kiváló minőségű LED-modulokkal vannak felszerelve.

Megosztás közösségi oldalon