Professzionális
Ország
LED lámpatestek termékportfóliója

LED LÁMPATESTEK TERMÉKPORTFOLIÓJA 2020–2021-BEN

A TELJES TERMÉKVÁLASZTÉK ÁTTEKINTÉSE

Szeretné LED lámpatesteink teljes termékportfólióját megtekinteni? Számos modern lámpatestet kínálunk 13 termékkategóriában. Szinte minden alkalmazási területhez talál megfelelőt mindennapi projektigényeihez optimalizált LED lámpatesteink között.

TERMÉKEK ÁTTEKINTÉSE

Új megoldások irodai világításhoz

LEDVANCE Downlight UGR19
Szinte villogás nélküli, káprázásmentes fénnyel – és nagyon könnyen beépíthető dizájnnal

Ragyogó, szinte villogás nélküli (UGR <19) és káprázásmentes fényével (< 10%) az új Downlights UGR19 ideális választás irodaházakhoz, előcsarnokokhoz, folyosókhoz, lépcsőházakhoz és még sok más alkalmazási területhez. A kompakt fénycsöves lámpatestek közvetlen kiváltásaként akár 60%-os energiamegtakarítást biztosít. A beépített kötődoboznak és a gyorscsatlakozónak köszönhetően könnyen felszerelhető és bármilyen eszköz nélkül beköthető. Akár átmenő kábelezéssel is kapható. A (szobaoldali) IP54-es védettség azt jelenti, hogy a mélysugárzók fürdőszobában, konyhában és zárt kültéri területeken is biztonságosan használhatók.

Megújult megoldások irodai világításhoz

LEDVANCE Panel Performance
Hatékonyabb, könnyebben beépíthető, sokkal jobb fénnyel

Az akár 120 lm/W-os fényhasznosítású, teljesen újragondolt Panel Performance lámpatestek most még energiatakarékosabbak, és fényük is sokkal kellemesebb elődeikénél. Optimalizált színtartásuk és szinte villogás nélküli fényük különösen kellemes irodai vagy konferenciatermi légkört teremt. Az akár 60 000 órányi élettartam szintén nyomós érv, amely mellettük szól. A panelek a gyorscsatlakozóknak köszönhetően bármilyen eszköz nélkül beköthetők, és az átmenő kábelezés érdekében kötődobozzal is el vannak látva. Természetesen modern világításvezérlő rendszerekbe integrálható változatokban is kaphatók. Az IoT-kompatibilis DALI változatok olyan innovatív funkciókat kínálnak, mint a távoli karbantartás és az energiafogyasztás figyelése.

Új megoldások ipari és mezőgazdasági világításhoz

LEDVANCE Damp Proof Special
Kiváló minőségű fény kihívást jelentő környezetekhez

A LEDVANCE Damp Proof Special lámpatestek legújabb generációja teljesen por- és páramentes, és ellenállnak az ammónia lúgos hatásának. Ennek eredményeképpen kifejezetten egyenletes és megbízható megvilágítást kínálnak nemcsak olajos, párás vagy poros ipari környezetekben, hanem mezőgazdasági területeken is. A szabadon elhelyezhető bilincsek, az előszerelt átmenő kábelezés és a szerszám nélküli bekötés nagymértékben megkönnyíti beépítésüket. A forgatható rögzítőnek köszönhetően bármilyen irányba elforgathatók.

 

Megújult megoldások ipari világításhoz

LEDVANCE High Bay
Elsőrangú megoldás nagy belmagasságú terekhez

A High Bay lámpatestek tökéletes LED-es alternatívái a 250 W-os vagy 400 W-os HQI csarnokvilágító lámpatesteknek ipari épületekben és raktárakban. A legújabb generáció most még energiahatékonyabb, szinte káprázás nélküli fénnyel (UGR <25) és akár 50 °C-ig is hőálló kialakítással. A 6 és 14 m közötti beépítési magasságtól függően különféle változatok érhetők el különböző fényáramokkal és sugárzási szögekkel. A kampók és vezetékek (1500 mm hossz) a csomagban találhatók. A rögzítők, a reflektorok és a refraktorok külön megvásárolhatók.

Megújult megoldások kültéri világításhoz

LEDVANCE Floodlights lámpatestek
Robusztus teljesítmény kültéri ipari épületekhez és parkolóházakhoz

LEDVANCE Floodlight On/Off
Ezek a robusztus, tartós és sokoldalú fényvető lámpatestek ipari és kültéri alkalmazási területek széles körében helytállnak. A legújabb generáció most még energiahatékonyabb (akár 125 lm/W fényhasznosítással), és széles teljesítmény- és színhőmérséklet-választékban kapható. Az edzett opálüveg búra biztonságos, kivételesen egyenletes és szinte villogás nélküli megvilágítást biztosít. Fényvető lámpatesteink 30°-os szöggel és széles forgatási tartományban mozgatható rögzítőkkel kaphatók.

LEDVANCE Floodlight Sensor / Floodlight Photocell
A Floodlight Sensor és Floodlight Photocell a normál fényvetők összes jellemzőjével rendelkezik. A Floodlight Sensorban optimalizált, IP65-ös védettségű természetesfény- és mozgásérzékelő is található. A mozgásérzékelő-tartomány, a természetesfény-érzékelés küszöbértéke és időtartama egyaránt könnyedén konfigurálható. A Floodlight Photocell beépített természetesfény-érzékelője révén nem igényel állandó vezérlést. Mindkét típus folyamatosan működtethető, amely a hagyományos lámpatestek használati elvén alapul.

TERMÉKJELLEMZŐK

VÁLASSZA KI KEDVENC KATEGÓRIÁJÁT

Minden lámpatestet modern dizájn, könnyű beépíthetőség és kiváló ár-teljesítmény arány jellemez. Minden szükséges szabványnak és előírásnak megfelelnek, és az összes vonatkozó tanúsítvánnyal és engedéllyel (CE, CB, TÜV) rendelkeznek. Minden LED lámpatestben kiváló minőségű, a legfelsőbb energiahatékonysági osztályokba (A, A+ és A++) tartozó LED modulok találhatók.

Megosztás közösségi oldalon