Professzionalis

A ROSSZ VILÁGÍTÁS KISZÁMÍTHATATLANNÁ TESZI ÖNT?

SOKOLDALÚAK, MINT AZ ÖN IGÉNYEI

A továbbfejlesztett LEDVANCE LED-szalagrendszer

SOKOLDALÚAK, MINT AZ ÖN IGÉNYEI

A mindennapokban a minőség és a funkcionalitás számít igazán. LED szalagjaink pontosan azt nyújtják Önnek, amire szüksége van, ezért nem kell kompromisszumot kötnie, ha egyszerű és professzionális megoldásokra vágyik. Az elektronikus alkatrészek portfóliójában megtalálja mindazt, amivel elvárásainak megfelelő, tökéletesen összehangolt, rugalmas, megbízható és könnyen kezelhető rendszert alakíthat ki. Termékeinkhez akár öt év garanciát adunk, vevőszolgálati munkatársaink pedig készséggel válaszolnak kérdéseire.

Mostantól egyszerűen kombinálhatja a LED szalagokat a kényelmes VIVARES világításvezérlési rendszerrel, és a rugalmas, nagy teljesítményű és rendkívül energiatakarékos szabályozható fehér LED-szalagokat díjnyertes, emberközpontú BIOLUX világításunkkal.

EC Wave 2

KÜLÖNBÖZŐ FÉNYSZÍNEK

A fehér színekkel – a kellemesen meleg 2700 kelvintől 6500 kelvinig és az új, változtatható színhőmérsékletű RGBW és RGB típusokig – többféle lehetőség közül választhat alkalmazási területek széles köréhez. A változtatható színhőmérsékletű fehér motiváló és pihentető megvilágítási lehetőséget is kínál. A színváltó LED szalagok modern dekorációi lehetnek bármilyen környezetnek. Ezekkel a megoldásokkal lenyűgözheti vásárlóit!

Színhőmérséklet: 2700 kelvin
2,700 Kelvin
Színhőmérséklet: 4000 kelvin
4,000 Kelvin
Színhőmérséklet: 6500 kelvin
6,500 Kelvin

ELŐNYÖK ÖNNEK

TERVEZHETŐSÉG, KOMPATIBILITÁS,
BEÉPÍTHETŐSÉG

Könnyen tervezhető

A konfigurációs eszközzel lépésről lépésre, játszi könnyedséggel tervezheti meg világítását: egyszerűen kiválaszthatja az egyedi világítási feladatokhoz illő mennyiségeket és alkatrésztípusokat. Így a tervezés is könnyebb. A LEDVANCE LED szalagok más alkatrészgyártók termékeivel szintén kompatibilisek.
 

Könnyen kombinálható

Tökéletesen koordinált megoldás egyetlen forrásból. A LEDVANCE LED szalagok moduláris dizájnja a szalagokon kívül az előtéteket, a profilokat és a kiegészítőket is tartalmazza, így a beépítés nem vesz el sokat értékes idejéből.

Könnyen beépíthető

A LEDVANCE LED szalagok megfelelnek elvárásainak: a kétoldali elővezetékezés és az optimális szalaghossz révén könnyen és rugalmasan méretre vághatók, hogy meggyorsítsák munkáját.

RENDSZERKOMPONENSEK

TERMÉKEK EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

Elektronikus alkatrészek
LED előtétek, Profilok, LED szalagok, Búra, Tartozékok LED szalagokhoz

A LEDVANCE LED szalagok között minden típus megtalálható a modern világítási feladatokhoz. A LED szalagok mellett profilok, különböző verziójú előtétek és kiváló minőségű kiegészítők között is válogathat. Milyen előnyökkel jár mindez? Megspórolja Önnek az alkatrészek keresésére és összeválogatására fordított időt. A csomag minden szükséges alkotóelemet tartalmaz, amelyek egymással kompatibilisek, és könnyen beépíthetők.

Magas IP-besorolásra van szüksége? Nem probléma. A szabályozhatóság is szempont? A megfelelő előtéttel és világításkezelő rendszerrel ez is lehetséges. Komplexebb, dinamikus világítási projektjeihez pedig egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő érzékelőket. Optimális megoldások, amelyekkel még soha nem volt ilyen könnyű lenyűgözni vásárlóit.

A LEDVANCE LED szalagok általánosságban tárolótermékeknek minősülnek, és 2019. december 25. óta nem kell energiacímkével rendelkezniük.

IGÉNYRE SZABOTT, EGYEDI MEGOLDÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

KONFIGURÁCIÓS ESZKÖZ LED SZALAGOKHOZ

Gyors és könnyen használható konfigurációs eszközünk nagymértékben megkönnyíti bármilyen világítási projekt tervezését. Ebben a praktikus online eszközben lépésről lépésre megadhatja a világítási követelményeket, a rögzítés típusát, a tartozékokat, az üzemmódot és az előtéteket. A folyamat végén a rendszer összefoglalót készít az összes szükséges alkatrészről, amely hasznos információkat tartalmaz a felszerelésről és a beépítésről. Természetesen a konfiguráció eredményeit elmentheti eszközére. Így bármilyen projektet könnyű elkezdeni!

Konfigurációs eszköz LED szalagokhoz

RAGYOGÓ TEHETSÉGEK

LEDVANCE LED SZALAGOK KÜLÖNBÖZŐ PROJEKTEKBEN

PARATHOM DAYLIGHT SENSOR

Az általános, mennyezeti ív- vagy kiemelő világításként is használható LEDVANCE LED szalagrendszer egy lenyűgözően rugalmas megoldás, amely sokféle világítási helyzethez tökéletesen alkalmazkodik. Stílusos hangulatot kölcsönöz az étkezési és szállodai helyiségeknek, praktikus és energiatakarékos világítást biztosít az irodákban és mosdókban. Az üzletekben pedig vonzza az ügyfelek tekintetét és felkelti az érdeklődésüket. Az új HCL-készlet segítségével a szabályozható fehér LED-szalagokkal akár természetes nappali fényviszonyok is szimulálhatók.

Fehér LED szalagok

KÜLÖNLEGES TÍPUSOK

Online képzőközpontunkban számos alkalmazásorientált eLearning-tevékenység várja Önt a tervezéssel, termékválasztással, felszereléssel és egyéb témakörökkel kapcsolatos gyakorlati információkkal.
Megosztás közösségi oldalon