Professzionális
Ország
LED szalagok

Önt is bosszantja a rossz világítás?

Válassza a LEDVANCE LED szalagokat!

Ledvance LED szalagok

Sokoldalúak, mint az Ön igényei

A mindennapokban a minőség és a funkcionalitás számít igazán. LED szalagjaink pontosan azt nyújtják Önnek, amire szüksége van, ezért nem kell kompromisszumot kötnie, ha egyszerű és professzionális megoldásokra vágyik. Az elektronikus alkatrészek portfóliójában megtalálja mindazt, amivel elvárásainak megfelelő, tökéletesen összehangolt, rugalmas, megbízható és könnyen kezelhető rendszert alakíthat ki. Termékeinkhez akár öt év garanciát adunk, vevőszolgálati munkatársaink pedig készséggel válaszolnak kérdéseire.

EC Wave 2

KÜLÖNBÖZŐ FÉNYSZÍNEK

A fehér színekkel – a kellemesen meleg 2700 kelvintől 6500 kelvinig és az új, változtatható színhőmérsékletű RGBW és RGB típusokig – többféle lehetőség közül választhat alkalmazási területek széles köréhez. A változtatható színhőmérsékletű fehér motiváló és pihentető megvilágítási lehetőséget is kínál. A színváltó LED szalagok modern dekorációi lehetnek bármilyen környezetnek. Ezekkel a megoldásokkal lenyűgözheti vásárlóit!

Színhőmérséklet: 2700 kelvin
2700 kelvin
Színhőmérséklet: 4 000 kelvin
4 000 kelvin
Színhőmérséklet: 6 500 kelvin
6 500 kelvin
EC Flex Strip red
Vörös
EC Flex Strip green
Zöld
EC Flex Strip blue
Kék

Előnyök Önnek

Tervezhetőség. Kompatibilitás. Beépíthetőség.

Könnyen tervezhető

A konfigurációs eszközzel lépésről lépésre, játszi könnyedséggel tervezheti meg világítását: egyszerűen kiválaszthatja az egyedi világítási feladatokhoz illő mennyiségeket és alkatrésztípusokat. Így a tervezés is könnyebb. A LEDVANCE LED szalagok más alkatrészgyártók termékeivel szintén kompatibilisek.

 

 

Könnyen kombinálható

Tökéletesen koordinált megoldás egyetlen forrásból. A LEDVANCE LED szalagok moduláris dizájnja a szalagokon kívül az előtéteket, a profilokat és a kiegészítőket is tartalmazza, így a beépítés nem vesz el sokat értékes idejéből.

Könnyen beépíthető

A LEDVANCE LED szalagok megfelelnek elvárásainak: a kétoldali elővezetékezés és az optimális szalaghossz révén könnyen és rugalmasan méretre vághatók, hogy meggyorsítsák munkáját.

RENDSZERKOMPONENSEK

TERMÉKEK EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

Elektronikus alkatrészek

A LEDVANCE LED szalagok között minden típus megtalálható a modern világítási feladatokhoz. A LED szalagok mellett profilok, különböző verziójú előtétek és kiváló minőségű kiegészítők között is válogathat. Milyen előnyökkel jár mindez? Megspórolja Önnek az alkatrészek keresésére és összeválogatására fordított időt. A csomag minden szükséges alkotóelemet tartalmaz, amelyek egymással kompatibilisek, és könnyen beépíthetők.

Magas IP-besorolásra van szüksége? Nem probléma. A szabályozhatóság is szempont? A megfelelő előtéttel és világításkezelő rendszerrel ez is lehetséges. Komplexebb, dinamikus világítási projektjeihez pedig egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő érzékelőket. Optimális megoldások, amelyekkel még soha nem volt ilyen könnyű lenyűgözni vásárlóit.

A LEDVANCE LED szalagokban kiváló minőségű, a legfelsőbb energiahatékonysági osztályokba (A, A+ és A++) tartozó fényforrások találhatók. Energiahatékonysági besorolás (EEC): az A++ (legmagasabb hatékonyság) és az E (legalacsonyabb hatékonyság) energiaosztály.

Igényre szabott, egyedi megoldás lépésről lépésre

Konfigurációs eszköz LED szalagokhoz

Gyors és könnyen használható konfigurációs eszközünk nagymértékben megkönnyíti bármilyen világítási projekt tervezését. Ebben a praktikus online eszközben lépésről lépésre megadhatja a világítási követelményeket, a rögzítés típusát, a tartozékokat, az üzemmódot és az előtéteket. A folyamat végén a rendszer összefoglalót készít az összes szükséges alkatrészről, amely hasznos információkat tartalmaz a felszerelésről és a beépítésről. Természetesen a konfiguráció eredményeit elmentheti eszközére. Így bármilyen projektet könnyű elkezdeni!

Konfigurációs eszköz LED szalagokhoz

TERMÉKSZEGMENSEK

TELJES KÖRŰ TERMÉKVÁLASZTÉK A HÁRMAK EREJÉVEL

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy a világítástechnikai feladatok lehetnek egyszerűek vagy kivételesen komplexek és összetettek: a LEDVANCE elektronikus alkatrészei minden elvárásnak megfelelnek. A Superior, a Performance és a Value szegmensosztályok segítségével gyorsan és biztosan megtalálja a megfelelő termékeket, így most és a későbbiekben is könnyedén teljesítheti vásárlói igényeit.

Szegmensek

Megosztás közösségi oldalon