Professzionális
Ország
Performance szalagok

PERFORMANCE SZALAGOK

MINDEN ALKALOMRA

Performance szalagok

A jó világítás pont olyan, amilyennek lennie kell. A LEDVANCE LED Performance szalagok pontosan azt nyújtják, ami egy kiváló minőségű világítási terméktől elvárható. A termékcsalád darabjai jól teljesítenek számos különféle alkalmazási területen: nyitott irodákban, konferenciatermekben, kávézókban, valamint a kis- és nagyméretű helyiségek többségében.

A rendkívül széles portfólióban négyféle színhőmérsékletű szalag kapható 2700 és 6500 K közötti értékekkel és 300 és 2000 lm/m közötti fényáramértékkel, így akár pihentető vagy energetizáló hangulat- és általános világítási projekteket is megvalósíthat. A tények nem hazudnak: az energiahatékonyság és a tartósság, a védelmi besorolás és a megbízhatóság, a színvisszaadás és a színtartás szempontjából a Performance szalagok szinte minden ágazat követelményeinek megfelelnek. A hároméves garanciával pedig bármilyen világítástechnikai projektbe tökéletesen beilleszthetők.

A PERFORMANCE SZALAGOK ÁTTEKINTÉSE

UNIVERZÁLIS MEGOLDÁSOK A PROFI LIGÁBAN

A LEDVANCE LED Performance szalagokkal nem foghat mellé, hiszen a portfólió a kiváló minőséget a keresletnek megfelelő termékekkel ötvözi. A színhőmérsékletek és a fényáramok széles választéka sokféle alkalmazási területen használható, a rendelkezésre álló IP-besorolások pedig a legtöbb követelménynek megfelelnek. Páratlan hatékonyságukról és tartósságukról nem is beszélve! A Performance szalagok ezért ideálisak normál kiskereskedelmi környezetben, az irodáktól a vendéglátóipari egységekig, beltéri és kültéri használatra egyaránt.

HANGULATVILÁGÍTÁS

Hangulatvilágítás

A LED Performance szalagokkal egyszerűen alakíthat ki stílusos és hatékony kültéri világítást. Az ültetőládák IP66-os védelemmel ellátott, meleg fehér fénnyel való kiemelő szegélyezése csak egy példa a sok közül. Megfelelő profillal kombinálva és 2700 K-es, 600 lm/m-es és IP66-os védettségű kivitelben a LEDVANCE LED Performance szalag ideális kültéri területek hangulatos kiemelő világítására.

FRÍZVILÁGÍTÁS

Frízvilágítás

A fény megannyi ötlet forrása lehet! Az itt látható, szobán belül kialakított helyiség tökéletes szellemi műhely semleges fehér frízvilágításával, amely általános világítási célokra is használható. Dekoratív és inspiráló hatást is kelt, amelyet a LEDVANCE 4000 K-es, 1000 lm/m-es és IP00-s védettségű LED Performance szalagjával értünk el. Helytakarékos profiljaink és diffúz búráink a megfelelő LED szalagokkal kellemes munkahelyi légkört teremtenek.

ÁLTALÁNOS VILÁGÍTÁS

Általános világítás

A LEDVANCE LED Performance szalagjai nagy méretű, nyitott terű irodák általános megvilágításáról is nagyszerűen gondoskodnak. Nagy intenzitású, energetizáló természetes fehér fényükkel kiemelik a fali és mennyezeti építészeti elemeket. Ám ez még nem minden. 6500 K-es színhőmérsékletükkel, 2000 lm/m-es fényáramukkal és IP00-s védettségükkel egészséges munkakörnyezetet teremtenek, és hozzájárulnak a személyzet jó közérzetéhez.

LED PERFORMANCE RGBW SZALAGOK

LED PERFORMANCE RGBW szalagok

A LEDVANCE RGBW LED szalagok minden olyan alkalmazási területhez ideálisak, ahol az RGB világítás mellett bizonyos színhőmérsékletű fehér fényre van szükség. Ha az alkalmazási területen csak egyetlen RGBW LED szalagot épít be, akkor az igényektől függően széles színtartományban vagy természetes fehér fényre is beállítható. RGBW
A LED szalagok négy különböző fehér színben (2700, 3000, 4000 és 6500 kelvin) kaphatók, és kültéri használatra IP66-os védettséggel is elérhetők.

Megosztás közösségi oldalon