Professzionális
Ország
Superior szalagok

SUPERIOR SZALAGOK

BRILIÁNS LÁTVÁNY

Superior szalagok

Ha minden részlet számít, a világításnak is minden szempontból kiemelkedőnek kell lennie. A LEDVANCE LED Superior szalagok a fényminőség, az energiahatékonyság és a tartósság szempontjából egyaránt lenyűgöző eredményekkel büszkélkedhetnek. Ideálisak kiemelt projektekhez és rendkívül igényes világítási feladatokhoz.

Inspiráló hangulatvilágításhoz és frízvilágításhoz, illetve általános területek világítási megoldásaihoz a meleg fehértől a természetes fehérig különböző fényszínű és fényáramértékű változatban kaphatók. Különösen magas színvisszaadási és színtartási értékeiknek köszönhetően egyértelműen a kiemelt fontosságú építési projektek, luxus kiskereskedelmi üzlethelyiségek és ipari alkalmazási területek főszereplői, nem beszélve az olyan nagyprojektekről, amelyekben a tartósság és a hatékonyság a legfontosabb szempont. A LEDVANCE Superior szalagok a szigorú biztonsági előírások mellett a jóváhagyó hatóságok követelményeinek is megfelelnek, és élettartamuk akár a 60 000 órát is eléri. A LEDVANCE öt év garanciát kínál LED Superior szalagjaihoz.

A SUPERIOR SZALAGOK ÁTTEKINTÉSE

LED SZALAGOK A LEGJOBB FÉNYBEN

Vannak olyan feladatok, ahol a legjobbak egyszerűen nem elég jók. A legigényesebb világítási munkákhoz válassza a LEDVANCE Superior szalagokat, amelyek nagyfokú tartóssággal és megbízhatósággal büszkélkedhetnek, nem beszélve lenyűgöző színvisszaadásukról és homogenitásukról. Speciális igényei vannak beltéri és kültéri alkalmazási területekhez? A LEDVANCE Superior szalagok megfelelnek elvárásainak.

HANGULATVILÁGÍTÁS

Hangulatvilágítás

Lenyűgözően dekoratív megoldást keres? Magas, IP67-es védettségüknek köszönhetően a LED Superior szalagokkal olyan lélegzetelállító fényjeleneteket alkothat, mint a képen látható védett változatnál. A vízfal oldalain 3000 K-es, 500 lm/m-es, IP67-es védettségű LEDVANCE LED Superior szalagok futnak széles profilba ágyazva. A búra további védelmet nyújt a vízpermet ellen, és fokozza a víz fényhatását.

FRÍZVILÁGÍTÁS

Frízvilágítás

Briliánsan szép világítás: a polcok kínálata közvetett, semleges fehér frízvilágítással mutat a legjobban, amelyről a LED Superior szalagok gondoskodnak. A kiváló minőségű luxuscikkek és dizájnertermékek vonzóbbak, ha a lehető legjobb fényükben tündökölnek. A hátsó fal mentén a LEDVANCE 4000 K-es, 800 l/m-es és IP00 védettségű LED Superior szalagjai lapos profillal és diffúz búrával biztosítanak homogén megvilágítást.

ÁLTALÁNOS VILÁGÍTÁS

Általános világítás

Világos, mint a nap: magas fényáramukkal és 6500 K-es természetes fehér színhőmérsékletükkel a LED Superior mennyezeti és fali szalagok energetizáló, semleges általános világítást biztosítanak nagy terek, például bevásárlóközpontok és ipari épületek számára. A 6500 K-es, 2,000 lm/m-es és IP00 védettségű LEDVANCE LED Superior szalagokból a megfelelő előtétekkel tartós szalagvilágítás alakítható ki, amely optimális megvilágítást eredményez. A szalagok tartósságuk és alacsony karbantartási költségeiknek köszönhetően nagy belmagasságba is beépíthetők.

LED STRIPS SUPERIOR CLASS TUNABLE WHITE

LED SUPERIOR szalag

Minden változtatható színhőmérsékletű (Tunable White) LED szalagban a fehér megannyi változata érhető el. A szabályozó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dinamikusan – a hideg fehér 6500 kelvintől a meleg fehér, hangulatos 2700 kelvinig –, igényeiknek megfelelően szabályozzák a színhőmérsékletet. Ez nemcsak az alkalmazási területek körét növeli, de jó közérzetet is biztosít. A kiváló több mint CRI 90 értékű színvisszaadás és a különféle típusú beltéri és kültéri védelem (IP67) tovább növeli a beállítási lehetőségeket.

Megosztás közösségi oldalon