Professzionális
Ország
Value szalagok

VALUE SZALAGOK

MINŐSÉG MEGFIZETHETŐ ÁRON

Value szalagok

A LEDVANCE LED Value szalagok világítási megoldásai kétszeresen is ámulatba ejtenek, hiszen megfizethető áron nyújtanak tökéletes teljesítményt. A Value szalagok mellett számos érv szól, különösen ha az árérzékeny vásárlók lenyűgözése a cél.

A portfólióban a meleg fénytől a természetes fehérig különböző, széles alkalmazási területeken használható változatok is megtalálhatók. A széles fényáramértékek hangulatvilágításra, frízvilágításra és általános világításra is alkalmasak, így a Value szalagok az akár 20 000 órányi élettartamukkal és alacsony beszerzési költségeikkel lakossági és kiskereskedelmi felhasználásra egyaránt ideálisak. Gazdaságosságuknak köszönhetően állandó szereplői lehetnek világítási projektjeinek.

A VALUE SZALAGOK ÁTTEKINTÉSE

JÓ VILÁGÍTÁS, JÓ ÁRON

A LEDVANCE LED Performance szalagokkal nem foghat mellé, hiszen a portfólió a kiváló minőséget a keresletnek megfelelő termékekkel ötvözi. A színhőmérsékletek és a fényáramok széles választéka sokféle alkalmazási területen használható, a rendelkezésre álló IP-besorolások pedig a legtöbb követelménynek megfelelnek. Páratlan hatékonyságukról és tartósságukról nem is beszélve! A Performance szalagok ezért ideálisak normál kiskereskedelmi környezetben, az irodáktól a vendéglátóipari egységekig, beltéri és kültéri használatra egyaránt.

HANGULATVILÁGÍTÁS

Hangulatvilágítás

A jó világítás nem feltétlenül költséges. A LEDVANCE kellemesen meleg, fehér fényű Value szalagjaival a lépcsők stílusos és hatékony megvilágítása könnyedén kivitelezhető, rendkívül kedvező ár-érték aránnyal. 3000 K-es színhőmérsékletükkel, 300 lm/m-es fényáramukkal és IP00-s védettségükkel ideálisak lépcsők visszafogott, ugyanakkor hatékony megvilágítására, amelyhez a profil és a diffúz búra védelme is hozzájárul.

FRÍZVILÁGÍTÁS

Frízvilágítás

A konyhák, otthoni bárszekrények vagy reggeliző- és szálláshelyek rejtett világítására alkalmas LEDVANCE LED szalagok 4000 K-es semleges színhőmérsékletükkel optimális körülményeket biztosítanak a hatékony munkavégzéshez. Semleges, 4000 K-es színhőmérsékletükkel, 1000 lm/m-es fényáramukkal és IP65-ös védettségükkel víztartályok közelébe is beépíthetők, a pultok felső pereménél használva pedig kellemesen barátságos, hívogató légkört teremtenek.

ÁLTALÁNOS VILÁGÍTÁS

Általános világítás

A természetes fehér fényű, 6500 K-es színhőmérsékletű és magas fényáramú Value szalagok kiskereskedelmi és lakossági környezetben is jól teljesítenek: költséghatékony alternatívát kínálnak az építészeti elemek kiemelő világítására, és kiváló fényhasznosítású, innovatív általános világítást eredményeznek. A 6500 K-es színhőmérséklet, az 1400 lm/m-es fényáram, az IP00-s védettség, valamint a megfelelő profilok és búrák gondoskodnak a nagy terek tökéletes megvilágításáról.

LED VALUE RGB SZALAGOK

LED VALUE RGB szalagok

Az elsődleges vörös, zöld és kék színekből a LEDVANCE RGB LED szalagok egyedileg szabályozható színek széles körét kínálják kellemes telítettséggel. A megbízható minőség és a jó ár-teljesítmény arány mellett a kivételesen gazdaságos üzemeltetést az egyszerű beépíthetőség, valamint a profilokkal és búrákkal való kompatibilitás biztosítja. Az RGB LED szalagok ideálisak színes kiemelő világításhoz magánterületeken vagy kisebb kereskedelmi egységekben és vendéglátóhelyeken. Gyakran egyetlen LED szalag is elegendő ezeken az alkalmazási területeken. IP65-os védettségüknek köszönhetően az RGB LED szalagok kültéren is használhatók.

Megosztás közösségi oldalon