Professzionalis
Professional Smart for Residential

PROFESSZIONÁLIS SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT

OKOS ESZKÖZÖK A HÁZTARTÁSOKBAN

Az okos eszközök lakossági használata egyre népszerűbb. Egyre több lakossági ügyfél szeretné a Smart Home Automation funkcióit saját lakókörnyezetében használni. Kívánságlistájuk legelején az intelligens világítás áll, amely minden tekintetben saját egyéni igényeikre szabható, és sokoldalúan, távvezérléssel is irányítható – akár menet közben is.

A LEDVANCE új professzionális SMART+ az okos otthonokért portfóliója innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékából áll. Megfelelő megoldásokat kínál az intelligens világítás terén felmerülő igényekhez.

LEGFONTOSABB ELŐNYÖK VEVŐI SZÁMÁRA

HÁROM JÓ OK, AMELY AZ INTELLIGENS VILÁGÍTÁS MELLETT SZÓL

RGB-színek
Javítja az életminőséget
Színhőmérséklet
Fokozza a biztonságot
Fényerő-szabályozás
Hatékonnyá teszi az energiafogyasztást

MIÉRT VÁLASSZA A LEDVANCE OKOS MEGOLDÁSAIT?

RUGALMAS VEZÉRLÉS, SZÉLES KÖRŰ PORTFÓLIÓ ÉS TÁMOGATÁS

Tanácsadás

1. Egyszerű használat

Ön a könnyű beépíthetőségből, a felhasználó pedig az okos eszközök vezérlésének kivételes sokoldalúságából profitál. A rendszer a már megszokott könnyedséggel, különféle hangvezérléses megoldásokkal vagy alkalmazással is vezérelhető.

ProdaTerméktanácsadás és -kiválasztásuct Advice and Selection

2. Nagykereskedői támogatás

Kivitelezőként Ön megannyi nagykereskedői szolgáltatáshoz hozzáfér, például a kompatibilitási listákhoz, a bónuszprogramokhoz, a gyors kiszállításhoz és az egyablakos ügyintézési rendszerhez.

 


 
Műszaki támogatás

3. Termékportfólió

 Kibővített okos portfóliónk más átjárókkal is kompatibilis, például a Philips Hue-val, amely a gyors rendszerintegráció mellett a ZigBee 3.0-a szabványos protokollon keresztül a választás szabadságát is nyújtja.

Innovatív Bluetooth mesh termékeink biztonságosan használhatók. Több a többhöz (many-to-many) csatlakozási lehetőséget, az adattitkosítás és hitelesítés révén pedig fokozott biztonságot kínálnak. Minden Zigbee-kompatibilis termékünk a Zigbee 3.0-s szabványos protokollt használja, amely többféle hálózati topológiát támogat, és a biztonságos adatkapcsolatok érdekében magas szintű biztonsági mechanizmust használ.

Okos termékeink tökéletesen megfelelnek a lakossági igényeknek: egyszerűen beépíthetők, ár-érték arányuk kiváló, emellett nagyszerű funkciókkal (fényerő-szabályozóval, RGB-üzemmóddal stb.) rendelkeznek.

KÜLÖNFÉLE VEZÉRLÉSI MÓDOK

MODERN ÉS SOKOLDALÚ

Hangvezérlés

Hangvezérlés

Használata rendkívül egyszerű: utasítsa hangjával az Amazon Echo, a Google Assistant vagy az Apple Siri alkalmazást a fényerő szabályozására. Ehhez a kisujját sem kell megmozdítania.

Alkalmazásvezérlő

Alkalmazásvezérlő

Az egyedi világításbeállítás leggyorsabb módja a LEDVANCE Smart alkalmazás használata. Az okoseszköz és okostermék közötti Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően nincs szükség másik rendszerre vagy átjáróra.

KIVÉTELES TERMÉKKOMPATIBILITÁS

ZIGBEE 3.0-VAL VAGY BLUETOOTH-TECHNOLÓGIÁVAL EGYARÁNT

A PARATHOM Bluetooth portfólió számtalan előnyt kínál. Bluetooth használatával hangutasításokkal vagy alkalmazáson keresztül vezérelhető. A szabványos technológia megkönnyíti üzembe helyezését és a rendszer működtetését. Intelligens otthoni megoldásként PARATHOM Bluetooth fényforrásait Bluetooth mesh hálózatba integrálhatja, és a LEDVANCE SMART+ alkalmazással vezérelheti.

 

 

 

A LEDVANCE PARATHOM ZigBee portfóliója használható külső átjáróval vagy még egyszerűbben a legújabb típusú intelligens hangszórókkal, például az Amazon Echo Plusszal, amely már eleve beépített átjáróval kapható. A ZigBee 3.0 legújabb technológiája garantálja a magas szintű biztonságot, és bárhonnan lehetővé teszi a rendszer vezérlését.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

GOOGLE VAGY AMAZON: MELYIKET VÁLASSZAM?

KÍNÁLATUNKBAN MINDKÉT RENDSZERHEZ TALÁLHATÓK KOMPATIBILIS TERMÉKEK.

Az okos hangszórók részesedése jelentősen növekedni fog a következő években a lakossági piacon. 2019-ben ez az arány 15% volt. 2020-ban 20%-ra fog emelkedni, 2022-re pedig várhatóan eléri majd a 27%-ot. Professzionális SMART+ az okos otthonokért portfóliónkban a jövőorientált ügyfelek mindkét rendszerhez megtalálják, amit keresnek: a Google Home-hoz és Amazon Alexához egyaránt.
Megosztás közösségi oldalon