Professzionalis
Lighting solutions in the project business

VILÁGÍTÁSI MEGOLDÁSOK

KIEMELT ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Találja meg a megfelelő megoldásokat projektjeihez!

Teljes körű világítási szolgáltatásokat nyújtó partnert keres világítási projektjéhez? Világítási partnerként alkalmazásspecifikus termékek széles választékát kínáljuk. Segítünk Önnek, hogy csökkenteni tudja világítási rendszereinek költségeit, és ezzel egyidejűleg javítsa a világítás minőségét. Egész világra kiterjedő hálózatunk számtalan iparágat és több nagyobb ügyfelet támogat szakértelmével és tapasztalatával. Szakembereink igényre szabott tanácsadással, a termékek személyre szabott kiválasztásával és páratlan szolgáltatásokkal segítik az Ön világítási projektjeit. Egyetlen forrásból.

ÁTTEKINTÉS - VÁLASSZA KI A KÍVÁNT ALKALMAZÁSI TERÜLETET!

ELŐNYÖK ÖNNEK

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK EGYETLEN FORRÁSBÓL

Előnyök Önnek

A projekteknek látható eredményekkel kell zárulniuk. Válasszon olyan partnert, amely holisztikus termékportfólióval, szakmai partnerek globális hálózatával és több évtizednyi projekttapasztalattal segíti az Ön munkáját!

  • Költségcsökkentés
  • Energiahatékonyság
  • Kiváló minőségű világítás
  • Projekttámogatás
  • Pontos mennyiségtervezés

TELJES SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGUNK

AZ ÖN PROJEKTJEIHEZ

Tanácsadás
Tanácsadás

Világítási projektjeihez kalkulációinkat a Dialux Evo és Relux professzionális világítástervezési szoftverrel végezzük. A kalkulációk megfelelnek a jelenleg érvényben lévő normáknak és szabványoknak (EN 12464, DIN 67600). Széles körű tervezési szakértelmünkkel segítünk Önnek, hogy megtervezze projektjeit a különböző alkalmazási területeken. A projektekről részletes bemutatót készítünk, amely magában foglalja a fényhatások vizuális megjelenítését is.
Terméktanácsadás és -kiválasztás
Terméktanácsadás és -kiválasztás

Speciális igényeinek megfelelően segítünk Önnek kiválasztani a projektjéhez legmegfelelőbb lámpatesteket, fényforrásokat, LED modulokat, elektromos alkatrészeket, valamint világításvezérlő rendszereket.

 

 

Támogatási szolgáltatás
Támogatási szolgáltatás

Tapasztalt műszaki ügyfélszolgálatunk projektje minden szakaszában rendelkezésére áll telefonon keresztül, a beépítés helyszínén pedig egy tapasztalt munkatársunk helyszíni tanácsadással segíti a projekt munkálatait. Laboratóriumunkban a felhasználási igényeknek megfelelő tesztelést végzünk termékeinkkel, amelyekhez minden műszaki adatlapot és részletes dokumentációtbiztosítunk. Projektjéhez részletes termékáttekintést is mellékelünk, pontos mennyiségtervezéssel.
Energetikai elemzés megvalósíthatósági tanulmányokkal

Modern világítási koncepciókhoz energiahatékonysági és költségmegtakarítási kalkulációt biztosítunk, emellett az igényelt funkciók megvalósíthatóságáról is értékelést készítünk.

SZÉLES KÖRŰ VILÁGÍTÁSTECHNIKAI ISMERETEK

MEGBÍZHAT IPARÁGI SZAKÉRTELMÜNKBEN

Mi a LEDVANCE-nél széles körű világítástechnikai szakértelmünket évtizedek tapasztalatával ötvözzük, nagy hangsúlyt fektetve hosszú távú ügyfélkapcsolatainkra. Tisztában vagyunk az iparági trendekkel és azok követelményeivel, és projektalapú és ágazatspecifikus világítási tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek. Szolgáltatási hálózatunk segítséget nyújt a projektalapú rendelések teljesítésében, termékportfóliónk pedig szinte minden alkalmazási terület követelményeinek megfelel.

Kapcsolat - Terezzük együtt projektjeit!

HEAD OF PROJECT SALES & VERTICALS GERMANY

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Germany and is your key account for every lighting project topic.

Megosztás közösségi oldalon