LEDVANCE-rendszergarancia

LEDVANCE-rendszergarancia

Rendszerszintű minőség – a LEDVANCE szolgáltatási alapelve. Önnek, mint ügyfelünknek, előnye származik ebből a szenvedélyünkből. Bátran támaszkodhat rendszergaranciánkra az ECG-k és bizonyos fényforrások esetében. Ez már több mint kilenc éve igaz.

Az Ön világításrendszerének konfigurációjától függően a LEDVANCE akár nyolc év garanciát vállal kitűnő minőségű technológiáira. Ez azt jelenti, hogy elég egyetlen kapcsolattartó a szervizigényei kiszolgálásához.

Hiba esetén a LEDVANCE ingyen kicseréli az érintett terméket, vagy jóváírja annak értékét minden ECG és minden fényforrás esetén amely kimutathatóan anyag- vagy gyártási hiba miatt hibásodik meg a vonatkozó garanciális időszakon belül.


Rendszergarancia

A LEDVANCE akár nyolcéves garanciát biztosít ott, ahol az „ECG-ket és fényforrásokat” az OSRAM védjegye alatt együtt használják (bizonyos termékcsaládok és típusok esetén). A rendszergaranciában eltérések vannak a fényforrástól függően. Fénycsöves és nagyintenzitású gázkisülő fényforrások esetén érvényes. A leghosszabb garanciális időszaka az XXT T8-as fénycsöveknek van. A garancia összesen nyolc évre biztosítja a fényforrást és az ECG-t.

Regisztráció nem szükséges.


Fenntarthatóság a LEDVANCE vállalatnál