LED-fénycsövek 2016/17-es online különkiadása: úttörő világítási megoldások bizonyított megtakarítás


OSRAM SubstiTUBE: óriási választék, valódi innováció

Még nagyobb választék, még jobb minőség – és mindenek felett olyan innovációk, amelyek valódi hozzáadott értéket hoznak: az új OSRAM SubstiTUBE termékpaletta személyre szabott világítási megoldásokat kínál.


 

És a LEDVANCE vállalat munkatársaiként mi olyan partnerei leszünk, akik nemcsak magasan képzettek, de ügyfélközpontúak is.
Videó: Beszerelési útmutató OSRAM SubstiTUBE T5 LED-fénycsövekhez


Videó: Beszerelési útmutató OSRAM SubstiTUBE T8 LED-fénycsövekhezOSRAM SubstiTUBE: az értékes fény

Ragyogó világítás, egyedülálló technológia: Az új OSRAM SubstiTUBE LED-fénycsövek sok szempontból jobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos T8 és T5 fénycsövek.
Melyik a megfelelő technológia?

Bizonytalan abban, hogy melyik technológiára (EM- vagy HF-fényforrásokra) van szüksége a lámpatestjeihez? Bennfentes tippünk két egyszerű módszert ajánl ennek kiderítéséhez.


SubstiTUBE-grafika

Indítópróba

Nézze meg, hogy az Ön által használni kívánt lámpatestben van-e gyújtópatron. Ha van, akkor Önnek a SubstiTUBE Advanced T8 EM-re vagy Value T8 EM-re van szüksége a CCG lámpatestben történő használathoz. Ha a válasz nemleges, akkor használja az ECG-kompatibilis HF-változatot.


Kamerateszt

Ha még be van szerelve egy működőképes T8-as fénycső a lámpatestbe, akkor vizsgálja meg egy digitális kamerán keresztül (pl. az okostelefonja vagy táblagépe segítségével). Ha a fény vibrál, akkor Önnek a SubstiTUBE Advanced T8 EM-re vagy Value T8 EM-re van szüksége a CCG lámpatestben történő használathoz. Ha a válasz nemleges, akkor használja az ECG-kompatibilis HF-változatot.


Kültéri LED-fényforrások különkiadása

LEDVANCE-eszközök