LED-fénycsövek 2018/19-es online különkiadása

OSRAM SubstiTUBE: óriási választék, valódi innováció

A LEDVANCE LED-fényforrások 2018-as portfóliója a nagy teljesítményű és tartós OSRAM SubstiTUBE LED-fénycsövek még szélesebb választékát nyújtja – beleértve teljesen üvegből készült, akár 60 000 órás élettartamú válogatott termékeinket, amelyek az élelmiszeriparban és más kényesebb területeken is alkalmazhatók törésgátló bevonatuknak köszönhetően.

Az OSRAM SubstiTUBE T8 Universal modellek valódi „mindent egyben” megoldást nyújtanak. ECG-vel, CCG-vel és váltóáramú hálózatokon is üzemeltethetők, és a széles típusválasztéknak köszönhetően különböző területeken alkalmazhatók. Az OSRAM SubstiTUBE T8 Connected modellek kitűnnek egyszerű és könnyen használható SMART-rendszerükkel, míg az OSRAM SubstiTUBE T8 EM rendkívül magas, akár 165 lm/W-os hatékonysággal bír, és minden 600 mm-es típus rendelkezik tandem funkcióval.

Az ECG-vel és váltóáramú hálózatokon is üzemeltethető és az igények széles körét kielégíteni képes OSRAM SubstiTUBE T5-változatok különösen sokoldalúak. Az OSRAM SubstiTUBE T5 High Output például magas fényáramával magas mennyezetű gyártócsarnokokat és raktárakat is könnyedén bevilágít. Az OSRAM SubstiTUBE T5 High Efficiency kedvező fényhasznosítása ugyanakkor költséghatékony működtetést tesz lehetővé.

A SubstiTUBE T9 a hagyományos 22 W-os és 32 W-os T9-es fénycsövek közvetlen és biztonságos helyettesítésére szolgál.

Számos más ok is szól a LEDVANCE LED-fénycsövei mellett. A hagyományos lámpatestekhez képest akár ötször hosszabb névleges élettartamból és akár 50%-kal nagyobb energiamegtakarításból fakadó rövid megtérülési idő előnyeit is kihasználhatja.


OSRAM SubstiTUBE: Előnyök Önnek

Ragyogó világítás, egyedülálló technológia: Az új OSRAM SubstiTUBE LED-fénycsövek sok szempontból jobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos T8, T5 és T9 fénycsövek.


Plug & Play

Plug & Play

 • Gyors, egyszerű és biztonságos fényforráscsere újravezetékezés nélkül

Hatékonyság

Efficiency

  • Akár 165 lm/W-os fényhasznosítás

Hatékonyság

Energy savings

 • Akár 50% a hagyományos fénycsövekhez képest
 • A SubstiTUBE T8 Connected használata esetén ez az érték akár 80%-ra is növelhető a készenléti módnak, a napfényérzékelőnek és az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően

Gazdaságosság

Gazdaságosság

 • A csere költségei akár már négy hónap alatt megtérülnek

Élettartam

Élettartam

 • Akár 60 000 óra

Felkapcsolás

Felkapcsolás

 • Azonnal 100%-os, vibrálásmentes fény, ideális megoldás szenzorokkal történő használathoz

Törésbiztos

Osztott szabályozás

 • Szilánkvédelemmel ellátott üvegcső
 • SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T5 HF

 


Teljesen üvegből készült

Teljesen üvegből készült

  • A teljes választék (a SubstiTUBE T8 HF és a SubstiTUBE T9 kivételével) elérhető teljesen üvegből készült változatban

Melyik a megfelelő technológia?

Bizonytalan abban, hogy melyik technológiára (EM- vagy HF-fényforrásokra) van szüksége a lámpatesteihez? Bennfentes tippünk két egyszerű módszert ajánl ennek kiderítéséhez.


SubstiTUBE-grafika

Fénycső gyújtó

Nézze meg, hogy az Ön által használni kívánt világítótestben van-e fénycső gyújtó patron. Ha van, akkor Önnek a SubstiTUBE Advanced T8 EM-re vagy Value T8 EM-re van szüksége a használathoz.


Kamerateszt

Ha még be van szerelve egy működőképes T8-as fénycső a lámpatestbe, akkor vizsgálja meg egy digitális fényképezőgépen keresztül (pl. az okostelefonja vagy táblagépe segítségével). Ha a fény vibrál, akkor Önnek a SubstiTUBE Advanced T8 EM-re vagy Value T8 EM-re van szüksége.


TCO-kalkulátor SubstiTUBE LED-fénycsövekhez

Számolja ki a SubstiTUBE LED-fénycsövek használatával elérhető egyéni megtakarításainak mértékét.