LED lámpatestek 2018/2019 évi portfóliója

Új termékfrissítések 2019 februárjától

Rivaldafényben az új Panel IndiviLED irodai lámpatestek

Az IndiviLED termékcsalád új LED-es irodai lámpatestjei. A sorozat "Linear" és "Panel" termékcsaládban, különféle változatokban is elérhető: bekapcsolás/kikapcsolás, DALI-kompatibilis vagy integrált vészvilágítással. A LEDVANCE így számos különféle igénynek megfelelő irodai világítást képes biztosítani: a dolgozóasztalon át a tárgyalókig, illetve a folyosóktól a bejáratig. Az IndiviLED termékcsalád új LED-lámpatestjei homogén fényelosztást és kiváló káprázáscsökkentést (UGR <16) biztosítanak a speciális INDIViLED lencsetechnológiának köszönhetően. Akár 120 lm/W-os fényhasznosítás, egyszerű üzembehelyezés és rugalmas beszerelési lehetőségek (mennyezeti felszerelés vagy felfüggesztés) teszik teljessé a csomagot. A Panel IndiviLED emellett a LEDVANCE SCALE elnevezésű formanyelvével is hódít, amely nemrégiben elnyerte a German Design Award 2019-es díját.


További hírek: Termékváltozatok beépített vészvilágítással és 6500 K verzióval

A Panel Value 600, a Downlight Alu és a Damp Proof termékcsalád már automatikus teszteléssel és beépített vészvilágítással is elérhető. A PANEL DALI 600-as termékcsaládhoz IP54-es védettségi fokozatot, a Damp Proof DALI lámpatesthez pedig 6500 K verziót is kínálunk.


Funkcionális lámpatestek a sikeres világítási projektekhez

Minden lámpatest közös jellemzője a könnyű üzembe helyezés, a kiváló ár-teljesítmény arány és a modern formaterv. Megfelelnek minden érvényes szabványnak és szabályozásnak, valamint rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal és engedélyekkel (CE, CB, TÜV). A LED-lámpatestek kizárólag kitűnő minőségű, a legmagasabb energiaosztályokba tartozó LED-modulokkal szereljük fel (A, A+ és A++).