A márkánk

A márkánk szerkezete

A LEDVANCE márka meghatározza vállalatunk szellemiségét. Mi akarjuk formálni a fény szerepét a digitális korban és az emberek összekapcsolt napi életében. Ígéretünket vállalatunk neve is tükrözi – a célunk fényt vinni a jövőbe. A LEDVANCE 100 éves örökségére építve tekinthet a jövőbe, megerősítve pozícióját, a fényforrások és a lámpatestek vezető gyártójaként.

Erős márkákkal a különböző piacokon elért sikerekért

Az Egyesült Államokban és Kanadában a jól ismert és kitűnő hírnévnek örvendő SYLVANIA márkanevet használjuk minden termékkategóriában. A LEDVANCE szintén rendelkezik az OSRAM márkanév használatához szükséges jogokat.

Az okosotthonokba szánt és LED lámpatestek területén minden fogyasztói termékünket mindaddig az OSRAM márkanév alatt fogjuk forgalmazni, ameddig be nem fejeződik a márkanévváltási programunk. Ekkor már ebben a szegmensben is a LEDVANCE márkanevet fogjuk használni termékeinknél.

A nagykereskedelemi –például építészek és iparosok számára értékesített – professzionális LED lámpatestek esetében a LEDVANCE márkanevet használjuk. Ennek az üzletágnak a támogatása érdekében a LEDVANCE kiegészítő márkaként használhatja az OSRAM nevet a következő néhány évben.


A LEDVANCE márka alapja

Márkánk alapja három fő pillérre épül

Kiválóságra törekszünk

Büszkék vagyunk szervezetünk erejére, valamint a magasan képzett és motivált munkaerő-állományunkra – olyan emberekre, akik felelősségteljesen lépnek fel, vállalják a kiszámított kockázatot és merész döntéseket hoznak. Arra építünk, hogy embereink készek tanulni és szakmailag is fejlődni. Csak így érhetünk el fenntartható sikereket.

Új utakra merészkedünk

Elkötelezettek vagyunk, dinamikusak és bátrak. Elhagyjuk a kitaposott ösvényeket, hogy új csapásokat fedezzünk fel. Iparágunk gyors átalakulására úgy tekintünk, mint egy lehetőségre, hogy új termékeket, új piacokat és új gondolatokat vezessünk be. A jó nem elég jó nekünk, ha még jobb is lehetne. Ezért vagyunk nyitottak azok felé, akik összefüggésekben gondolkoznak és értékelik a találékonyságot.

Együtt győzünk

Megbízunk egymásban, és beszélünk egymással. Mindenfajta hierarchikus, üzletági és osztály szerinti választóvonalon keresztül – nyitottan és közvetlenül. Meghallgatjuk egymást, visszajelzést adunk és tanulunk a másiktól. Büszkék lehetünk a csapatmunkánkra és az együttműködésünkre – a vállalaton belül és az ügyfeleinkkel egyaránt. Így vagyunk képesek hosszú távú kapcsolatokat kialakítani, amelyek építőköve a bizalom.


Sajtóközpont