Group Executive Committee (GEC)

Managing Board

Az igazgatótanács elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett. A tanács tagjai – Erol Kirilmaz és Tim Yun Chen – sok-sok sikeres évet töltött a világítástechnikai iparág vezető pozícióiban. Ők ketten a vállalatvezetés felelősségének teljes terhét a vállukon hordják.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Értékesítési és marketingigazgató (CSMO)

Értékesítési és marketingigazgatónk, Erol Kirilmaz több mint húsz év tapasztalattal rendelkezik a szakterületén. Ez idő alatt a vállalatközi kapcsolatok (B2B) és a csúcstechnológiai iparágak elismert szakértőjévé vált. Erol OSRAM-nál töltött idejét sokéves nemzetközi tapasztalatai is gazdagítják. 2006 óta olyan pozíciókat töltött be, mint a törökországi OSRAM ügyvezető igazgatója, vagy a Latin-Amerika, a Közel-Kelet és Afrika régió értékesítési és marketingigazgatója. 2012-ben bíztuk meg azzal a feladattal, hogy az egész világon ő irányítsa az OSRAM értékesítési és marketingtevékenységeit. Erol 2015 júliusa óta látja el a fényforrásüzletág értékesítési és marketingigazgatói feladatait.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Pénzügyi igazgató (CFO)

Tim Jun Csen 2018. július 1-én lett a LEDVANCE pénzügyi igazgatója (CFO). Több mint 15 éves vezetői múltra tekinthet vissza, és több mint 10 évnyi piaci tapasztalattal érkezett a világítástechnikai iparágba. 12 éven át Csen az OSRAM világítástechnikai vállalat alkalmazásában állt, amelyből körülbelül 5 évet a müncheni központban töltött. A váltás előtt az OSRAM-nál az Ázsiáért és a Csendes-óceáni térségért felelős pénzügyi igazgatói pozíciót töltötte be. A pénzügyi igazgatóként történő kinevezésével egy időben Tim Jun Csen lemondott a LEDVANCE felügyelőbizottsági tanácsának elnöki tisztjéről.


Senior Executives

Senior ügyvezetőink azon dolgoznak, hogy a stratégiákat az adott régiók igényeihez igazítsák, és átültessék a vállalati funkcióikba. Ők gondoskodnak róla, hogy közeli kapcsolatban maradhassunk az ügyfeleinkkel, és követni tudjuk a piac mozgását.


Sajtóközpont