Group Executive Committee (GEC)

A vezetőség

A vezetőség elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett. A tagok – Lawrence Lin, Erol Kirilmaz és Tim Yun Chen – sok-sok sikeres évet töltöttek a globális világítástechnikai iparág vezető pozícióiban. Ők hárman a vállalatvezetés felelősségének teljes terhét a vállukon hordják.


Lawrence Lin

Lawrence Lin

Chief Executive Officer (CEO)

A LEDVANCE CEO-jaként Lawrence Lin minden erejét annak a törekvésnek szenteli, hogy a vállalat idővel a LED-alapú általános világítástechnikai megoldások piacának egyik globális vezetőjévé válhasson. Vezérigazgatói munkakörének betöltésében nagy segítségére lesz a LED-es világítástechnika terén szerzett nemzetközi tapasztalata, amelyre több mint 20 éves pályafutása alatt tett szert.

2011-től 2018-ig Lin a LEDVANCE anyavállalatánál, az MLS-nél töltött be különböző senior vezetői posztokat. Miután több évig foglalkozott a Forest Lighting (egy, az MLS tulajdonában lévő, világítástechnikai késztermékekkel foglalkozó vállalat) ügyeivel Kínában és az Egyesült Államokban, 2015-ben az MLS ügyvezető igazgatójává nevezték ki. Innentől kezdve, egészen odáig, amíg át nem igazolt a LEDVANCE-hez, Lin kulcsszerepet játszott az MLS piaci pozíciójának megerősítésében: a vállalat értékesítési bevételei 3,8 milliárd kínai jüanról (kb. 480 millió euró) 8 milliárd jüanra (kb. 1 milliárd euróra) nőttek, és az MLS globális értékesítési hálózata jelentősen kibővült. A LEDVANCE felvásárlási folyamatának is meghatározó szereplője volt, ő volt az egyik legfontosabb kapcsolattartó a két vállalat között. Az MLS-nél töltött éveket megelőzően LED-világítással foglalkozó vezető ázsiai vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatokat a gyártás, értékesítés, marketing és az ellátásilánc-menedzsment terén.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Értékesítési és marketingigazgatónk, Erol Kirilmaz több mint húsz év tapasztalattal rendelkezik a szakterületén. Ez idő alatt a vállalatközi kapcsolatok (B2B) és a csúcstechnológiai iparágak elismert szakértőjévé vált. Erol OSRAM-nál töltött idejét sokéves nemzetközi tapasztalatai is gazdagítják. 2006 óta olyan pozíciókat töltött be, mint a törökországi OSRAM ügyvezető igazgatója, vagy a Latin-Amerika, a Közel-Kelet és Afrika régió értékesítési és marketingigazgatója. 2012-ben bíztuk meg azzal a feladattal, hogy az egész világon ő irányítsa az OSRAM értékesítési és marketingtevékenységeit. Erol 2015 júliusa óta látja el a fényforrásüzletág értékesítési és marketingigazgatói feladatait.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Chief Financial Officer (CFO)

Tim Jun Csen 2018. július 1-én lett a LEDVANCE pénzügyi igazgatója (CFO). Több mint 15 éves vezetői múltra tekinthet vissza, és több mint 10 évnyi piaci tapasztalattal érkezett a világítástechnikai iparágba. 12 éven át Csen az OSRAM világítástechnikai vállalat alkalmazásában állt, amelyből körülbelül 5 évet a müncheni központban töltött. A váltás előtt az OSRAM-nál az Ázsiáért és a Csendes-óceáni térségért felelős pénzügyi igazgatói pozíciót töltötte be. A pénzügyi igazgatóként történő kinevezésével egy időben Tim Jun Csen lemondott a LEDVANCE felügyelőbizottsági tanácsának elnöki tisztjéről.


Senior Executives

Senior ügyvezetőink azon dolgoznak, hogy a stratégiákat az adott régiók igényeihez igazítsák, és átültessék a vállalati funkcióikba. Ők gondoskodnak róla, hogy közeli kapcsolatban maradhassunk az ügyfeleinkkel, és követni tudjuk a piac mozgását.


Sajtóközpont