Állásajánlatok

Legyen akár diák, pályakezdő vagy tapasztalt szakértő – mi tökéletes indulást és kiemelkedő fejlődési lehetőségeket nyújtunk karrierjének minden egyes szakaszában. Ha megvan Önben a kezdeményezőkészség, vállalja a megfelelően kiszámított kockázatokat és képes összefüggésekben gondolkozni, akkor mi vagyunk Önnek a tökéletes munkáltató.

A LEDVANCE állásajánlatai

Még ha jelenleg nem is tudunk Önnek megfelelő pozíciót ajánlani, kérjük, mutatkozzon be nekünk, és mondja el, melyek az érdeklődési területei. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, arra biztatjuk, hogy hozza létre jelölti profilját a jelentkezési felületünkön. Munkaerő-toborzással foglalkozó kollégáink arra használják ezt a felületet, hogy megfelelő jelölteket keressenek, majd felvegyék velük a kapcsolatot.Jelentkezési folyamat

Jelentkezési folyamat

Talált egy érdekes ajánlatot a globális állásplatformunkon vagy szeretne állásmegjelölés nélkül jelentkezni? Mindkét esetben örömmel várjuk jelentkezését! Lépések sorát kell végrehajtania az online állásjelentkezése leadásától egészen addig, hogy kiválasztjuk egy adott állás betöltésére.Vannak kérdései? Írjon nekünk!