A LEDVANCE állásjelentkezési folyamata

A jelentkezés folyamata:


Állásajánlat keresése

Az Ön számára ideális állást az állásplatformon tesszük közzé: az állásajánlat-leírás alján található hivatkozásra kattintva juthat el állásjelentkezési felületünkre.

Még nem találta meg a legmegfelelőbb pozíciót, és szeretne állásmegjelölés nélkül jelentkezni? Csak hozza létre saját jelölti profilját a jelentkezési felületünkön.


Az online jelentkezés módja

Regisztráljon jelentkezési felületünkön. Majd írja be a kapott hozzáférési adatokat és töltse ki a jelentkezési űrlap kötelező mezőit. Használhatja a feltöltési funkciót is, amellyel az önéletrajzának és LinkedIn-profiljának adataival automatikusan töltheti ki a mezőket. Miután megadta a kötelező adatokat, arra kérjük, hogy töltsön fel egy rövid motivációs levelet az önéletrajza mellé. Beküldését követően toborzással foglalkozó kollégáink részletesen át fogják nézni jelentkezését.


Telefonos interjú

Ha az Ön profilja illik a betöltendő pozícióhoz, hamarosan egy telefonos interjún való részvételre kérjük Önt.


Az első személyes interjú

Felkeltette az érdeklődésünket! Most szeretnénk meg is ismerni Önt az első személyes állásinterjúja során. Be fogjuk mutatni a vezetőnek és a toborzó kollégánknak, akik meg fogják Önnel beszélni a szakmai tapasztalatait és kulcskompetenciáit. Természetesen az állással, a leendő csapatával és a vállalatunkkal kapcsolatos kérdéseit is felteheti majd.


A második személyes interjú

Ha az első interjú sikeres volt, kiválasztjuk egy második körös interjúra. Ez lehetőséget nyújt számunkra, hogy a szervezeti és egyéb témaköröket részletesebben is megbeszéljük. Mindemellett Önnek is lehetősége lesz megismerni leendő kollégáit, a vezetőit és talán még a jövőbeli munkakörnyezetét is.


Szerződésajánlat

Meggyőzött minket! Most szerződésajánlatot fogunk tenni Önnek. A leendő felettese és a humánerőforrás-csapatunk az Ön rendelkezésére áll, hogy telefonon megbeszéljék a fennmaradó kérdéseket.


Felvétel

Egyetértünk a feltételekkel kapcsolatban és minden szerződési ügyet elrendeztünk? Üdvözöljük a LEDVANCE csapatában!


Beillesztési folyamat

Örömmel köszöntjük első munkanapján. Beillesztési folyamatunk segíteni fogja abban, hogy megtalálja a helyét a LEDVANCE világában. Nemsokára teljes figyelmét az új projektjeinek és feladatainak szentelheti.


Vannak kérdései? Írjon nekünk!

Szeretne hozzánk csatlakozni? Folyamatosan keresünk dinamikus, kezdeményező munkatársakat.