LEDVANCE-karrier

Éles eszűek, dinamikusak és bátrak vagyunk. Letérünk a kitaposott ösvényről, arra törekedve, hogy új megoldásokat találjunk, és bármikor készen állunk a változásra. Különleges erősségünk: felszabadítjuk és támogatjuk a rejtett, nem mindennapi képességeket.

Nem csak kihívást jelentő feladatokat ajánlunk, de számos programot és képzést is a szakmai előmeneteléhez és fejlődéséhez. Mindezt aziránti elkötelezettségünket támasztja alá, hogy felismerjük és felkaroljuk alkalmazottaink egyéni erősségeit és tehetségét. A teljesítménycélokat, az elért teljesítményt és az egyéni fejlődési terveket a felettesekkel rendszeresen felülvizsgáljuk a kiértékelő megbeszéléseken. Ezek a felülvizsgálatok szolgálnak az előléptetési döntések alapjául, tükrözve minden egyes alkalmazott céljait, adottságait és képességeit.

Mindezek mellett az alkalmazottaink élvezhetik a nyílt mentorálási programunk előnyeit is, melynek segítségével személyes fejlődésükben is előreléphetnek. Ez a program tökéletes körülményeket teremt a személyes tapasztalatok nyílt megosztásához, és minden alkalmazottunk számára elérhető. Bármely hierarchiaszinten lévő alkalmazottunk értékes ösztönzést kaphat napi munkájához.



Vannak kérdései? Írjon nekünk!