Munka a LEDVANCE csapatában

Velünk dolgozni nem más, mint csatlakozni egy nem mindennapi szervezethez, amely az OSRAM név égisze alatt világszintű sikerek részese több mint egy évszázada. Most pedig elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ezt a sikeres utat önálló, új vállalatként folytassuk, mindkét világ legjobb jellemzőit – egy nagy hagyományokkal rendelkező vállalat csúcsminőségű piaci jelenlétét és egy fiatal induló vállalkozás vidám, dinamikus atmoszféráját – ötvözve.

Egy olyan vállalti kultúrát támogatunk, amelynek hajtóereje a proaktív üzleti szemlélet, a vállalkozói szabadság, a tisztelet és a bizalmon alapuló együttműködés. Ez alapozza meg a rugalmas munkakörülményeinket is – kiegészítve a lehetőségek széles tárházával, amelyekkel a család és a munka között egyensúlyozó szülőket támogatjuk.

Beszélünk egymással. Mindenfajta hierarchikus, üzletági és osztályszintű választóvonalon keresztül – nyitottan és közvetlenül. Meghallgatjuk egymást, visszajelzést adunk, tanulunk a másiktól. Büszkék lehetünk a csapatmunkánkra és az együttműködésünkre – a vállalaton belül és az ügyfeleinkkel egyaránt.

Meg vagyunk győződve arról, hogy az iparágunk gyors változásai ígéretes új lehetőségeket nyújtanak számunkra: új termékeket, új piacokat és új gondolkodásmódokat. A jó nem elég jó nekünk, ha még jobb is lehetne. Ezen mottónk jegyében üdvözöljük a kreatív elméket, és azokat, akik összefüggésekben gondolkoznak. Díjazzuk a találékonyságot és építünk az egyének azon igyekezetére, hogy örömmel folytatják a tanulást és a fejlődést.Miért a Ledvance?

Miért a LEDVANCE?

Számos okból érdemes a LEDVANCE csapatában dolgozni. A fényhez kapcsolódó erőteljes érzelmi töltet, az úttörő szerep és a hatékony termékek iránti érdeklődés, egy globális cég munkatársának lenni, valamint nap mint nap átélni egy induló vállalkozás energikus atmoszféráját – csak néhány ok ezek közül.A Ledvance küldetése és ígérete

Küldetés és ígéret

Nagyszerű terveink vannak a jövőre nézve, és Ön a tökéletes jelölt számunkra, ha kíváncsi és kreatív, gondolkodásában szeret kilépni a megszokott keretek közül, mindig az ügyfelet helyezi a középpontba, továbbá aktívan szeretne hozzájárulni a világítástechnikai ipar formálásához és megragadná a lehetőséget, hogy tágítsa látókörét – minden egyes nap.Vannak kérdései? Írjon nekünk!