Sajtóközlemények

 


LEDVANCE 2016 - 2018: fényforrás gyártóból a teljes körű LED világítási vállalatig

08.03.2018

Budapest, 2018. március 19. – Kevesebb, mint két év alatt a LEDVANCE a főként hagyományos fényforrások gyártójából egy önálló, dinamikus és világszerte működő világítástechnikai vállalattá vált, az általános világításhoz az egyik legátfogóbb LED-termékválasztékkal.
Jacob Tarn lett a LEDVANCE új vezérigazgatója

2018.01.25

Garching, Németország, 2018. február 5. – A LEDVANCE GmbH (LEDVANCE) felügyelő bizottsága Jacob C. Tarn urat választotta a LEDVANCE igazgatótanácsának új elnökévé, és a LEDVANCE új vezérigazgatójává. Dr. Tarn 2018. február 1-jén foglalta el pozícióját, azzal a céllal, hogy felgyorsítsa a vállalat átalakítását a hagyományos fényforrásgyártóból az iparág vezető, innováció-vezérelt, teljes körű LED-es világítástechnikai vállalatává. Dr. Tarn a céget a németországi Garchingben lévő globális központból irányítja. Új szerepkörében a LED-es világítástechnikai iparágban szerzett hatalmas vezetői tapasztalatok erősítik.
A sikeres LEDVANCE lámpatest családok új tagjai

2017.03.28

Egyszerű felszerelés, megbízható minőség, hosszú élettartam, kis fogyasztás mellett nagy fényáram, jó ár-érték arány – ezek a könnyen csatlakoztatható LEDVANCE LED lámpatestek sikertényezői. A gyártmányok már a világítástechnikai szakemberek rendelkezésre állnak. Az elmúlt tizenkét hónapban ezek a termékek adták a LEDVANCE legmagasabb növekedési ütemét a nagykereskedelmi szektorban, melynek eredményeként a portfólió ebben az évben tovább bővül.
Kínai konzorcium tulajdonába került a LEDVANCE cég

2017.03.10

Budapest, 2017. március 10. – Az eddig az OSRAM leányvállalataként működő LEDVANCE cég eladása 2017. március 3-án sikerrel zárult. A vevő egy kínai befektetési konzorcium, amelynek tagjai a stratégiai befektető IDG Capital, a LED gyártó MLS CO. LTD. (MLS) és a Yiwu állami vagyonkezelő központ. Az átvétel gazdasági szempontból 2017. március 1-jétől hatályos. Erre az illetékes hatóságok jóváhagyásai miatt kellett mostanáig várni.
Már kapható az energiatakarékosság bajnoka

2017.02.20

Az OSRAM világítástechnikai gyártóból kivált LEDVANCE februárban forgalomba hozta a SubstiTUBE termékcsalád zászlóshajóját, amely lehetővé teszi az energiaköltségek akár 90 százalékkal történő csökkentését a hagyományos fénycsövekhez képest. A T5 fénycsövek valódi üvegből készült LED-es helyettesítői is újak a termékválasztékban.
LED üvegbúrás fényforrások

2016.11.18

2016 októberétől a LEDVANCE, – korábban az OSRAM vállalat fényforrás üzletága – minden idők legnagyobb OSRAM márkájú LED-es FILAMENT portfólióját kínálja. A szálas LED-

fényforrások egyre inkább hasonlóvá válnak a hagyományos modellekhez, nemcsak a megjelenés, az anyagok és a méretek szempontjából, hanem az olyan technikai jellemzők tekintetében is, mint a szabályozhatóság. A Németországban gyártott modellek burája és burkolata valódi üvegből készül.Edition 1906

Edition 1906 – modern világítási technológia, vintage hangulatban

2016.10.24

A LEDVANCE cég – korábban az OSRAM vállalat fényforrás üzletága – az Edition 1906 termékcsalád bevezetésével kiváló minőségű, kifinomult lámpákat és függesztett lámpatesteket kínál az elegáns belsőépítészeti megoldásokhoz és a modern belső terek kialakításához. Az aranyszínű bevonatos LED lámpák és az átlátszó búrás halogénlámpák négyféle klasszikus formában kaphatóak, a LED-es verziók 2016 október közepétől szabályozható változatban is elérhetőek lettek. A sorozat PenduLum függesztett lámpatestjét a lineáris, puritán dizájn jellemzi, kifinomult megjelenése a matt alumínium felületeknek és a textilbevonatú vezetéknek köszönhető. Az Edition 1906 fényforrások és lámpatestek bármilyen helyiség vizuális fénypontjai lehetnek, különösen egymással kombinálva.
LEDVANCE: LED lámpatest-portfólió szakembereknek

2016.08.24

A LEDVANCE, amely 2016 júliusa óta az OSRAM független leányvállalata, új, professzionális használatra szánt, személyre szabott LED lámpatest-portfóliót vezetett be. A villamossági szakemberek kizárólag nagykereskedelmi forgalomban vásárolhatják meg a LEDVANCE márkájú, energiatakarékos lámpatesteket. Az új terméksorozat modelljei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyszerűen installálhatóak, letisztult megjelenésűek, mindemellett különösen tartósak.